Cihanî Sultan
Üye
Nokia suıte gunceleme gelmıs ve yenılıklerde symbian belle güncellemesı yazıyo 1-2 haftaya elmızde![]()
Bakalım,İnşallah...Güzel laflar ediyoruz da,sonu hep hüsran oluyor.
Nokia suıte gunceleme gelmıs ve yenılıklerde symbian belle güncellemesı yazıyo 1-2 haftaya elmızde![]()
qt sorunu düzelsinde başka bişey istemiom bu güncellemedien her program yükleyişimde dilini ingilizce yapıp yüklemek zorunda kalıorum sıkıldım artık![]()
![]()
öyle bi sorun yokki şu an..yok ya ne düzeltilmesi bende hala devam ediyor valla acaba yanlışmı güncelledim?Qt sorunu 25.07 sürümünde giderildi zaten arkadaşımöyle bi sorun yokki şu an..
yok ya ne düzeltilmesi bende hala devam ediyor valla acaba yanlışmı güncelledim?
25.07 güncellemesini yükledikten sonra hard format atıp sonra diğer güncellemeleri ( symbian anna 1, symbian anna 2 ve service pack ) yüklemeniz lazım..
yeniden güncellicem ozaman başka çare kalmadı :/yeniden güncellicem ozaman başka çare kalmadı :/
Qt sorunu falan yok..Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
​shiftdelete'e göre çoktan gelmiş ama onlar da asparagası seviyor anlaşılan![]()
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
​shiftdelete'e göre çoktan gelmiş ama onlar da asparagası seviyor anlaşılan![]()

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızte haberi yayınlayan ANDROid seven arkadaş
Yazar: Tolga Küçükyılmaz
Overclock ve donanım tutkunu, bilgisayarını sınırlarını zorlayarak kullanan tam bir teknoloji hastası. Ayrıca çok sıkı bir Android sever.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız