Belle gelsin-gelmesin benim için farketmez. Anna gelicek gelmicek dendi.Geldi kurduk. 2 gün sonra heves kaçtı. Belle gelicek 3-4 gün telefon tadından yenmez. Sonra yine heves kaçacak sonra yeni telefon al bu böyle gider gu genim goruşum.
aslında çok doğru açıklamıssın durumu beklemek daha heycan verici değil mi 3 5 gün sonra gelen yenilik sizin için birşey ifade etmiyor sadece yazılımda iyileştirmeler bır takım yeni fonsksiyonlar. Daha sonra yeni bir model çıkar onu almak istersin sonra alırsın yine aynı döngü.
rüyamda belle gelmişti ama anna geçmesine izin vermiyordu bende belleyi annanın elinden aldım anna öyle melül melül baktı ki içim acıdı be
elbet gelecek bize anna da beklemeyi öğrettiler saygılar.......
Bu nokia eşeğin ambarına suyu kaçırdı 3 kasımdada belle çıkmassa bu sefer c7mi satıp galaxy alıcam abi ne nokiaymış herkesi oynatıp duruyo tarih veriyo tarih gelince yapmadık diyo sallıyo
evet hocam bende dikkatimi çekti ayın 18 i yazıyor..bide video dün eklenmiş daha sıcak yanii..şimdi umutlarım yeniden yeşerdi bak ama bi şey dikkatimi çekti e7 de geçişlerde kasılıyor sanki..acaba altta başka programlar fln mı açık?
en iyisini yaptın, beklenmez orjinali, gelsede anca hacklisini yüklerim.. hackli sürümler herzaman iyidir.. bi tema yükleyemedim yaf dün anna 25.07 vardı telde, nokia shopta yüklettim ama 1 akşamda bunaltı geldi.. şimdi belle liyim.. belle= güzel < türkçe meali > telefon belle, bende belle yim
şimdiki sürüm tarihine bakın 25.0007 yi 4-5 gün önce güncelledik ama tarihte 16 eylül yazıyor. 18 ekim görünüyosa da büyük ihtimail 18 kasım falan olur yada 24-25 kasım gibi... bu mantıkla gidersek yani