Post kasmak için saçma saçma espriler yapmayın.
arada bi espri de yapılır ne var bunda kardeşim. Zoruna gidiyorsa espri yapanları profiline girip engelle bu iş bu kadar basit. Post kasmak için saçma saçma espriler yapmayın yazarken bizim yaptığımız espri kadar sen de post kasmis oluyorsun. Kasma bu kadar, sakin ol. Sprite falan iç. Neyse... şimdi yeni konu açmıyayım dedim hazır burada siz varken benim telden maxicep mobile ye gşrrmiyorum bilg. Deki gibi görünüyor
Arada yapılanlara lafmı söylüyoruz?Şunlara bir bak?her forumda senden bi tane olmak zorunda mi?arada bi espri de yapılır ne var bunda kardeşim. Zoruna gidiyorsa espri yapanları profiline girip engelle bu iş bu kadar basit. Post kasmak için saçma saçma espriler yapmayın yazarken bizim yaptığımız espri kadar sen de post kasmis oluyorsun. Kasma bu kadar, sakin ol. Sprite falan iç. Neyse...
Internette bi söylenti var arkadaşlar bi kaç sitede görmüştüm 25 kasımda belle çıkacak diye. Bi de bi numara var bu numaradan arayip imei numarasını sormuşlar sonra da belle 25 kasımda gelecekler demişler. Ama herkes nokia imei sormaz yanlış bilgi yada imei toplama sahtekarlığı demiş. Araştırabilirsiniz.
2015 gibi gelir :P
belki de hiç gelmez![]()
wp market nokia anlaşmasından sonra ayda 3000 uygulama ortalamasıyla büyümeye başlamış uygulama sayısı şu anda 50 000 küsür bişeylermiş yani symbianda kabul edelimki uygulama oyun sayısı da az ve artık adam gibi yeni uygulamada çıkmıyorbelle de durum değişirmi bilemem

şimdi yeni konu açmıyayım dedim hazır burada siz varken benim telden maxicep mobile ye gşrrmiyorum bilg. Deki gibi görünüyor
siteye girdiğin zaman en altta ''mobil görünüme geç''diye bir ibare var, oraya tıkla.sorunun hallolmuştur.
ohh be sonunda belle geldi arkadaşlar artık hepiniz indirebilirsiniz herkese hayırlı uğurlu olsun çooookk mutluyum şuan![]()
navi hata veriyor belki geliyo olabilir