26 ekim oldu. Belle geliyormu? & konferans da neler oldu hakkinda tum yorumlar :D

Sponsorlu Bağlantılar

qsaw

qsaw

Üye
şimdi yeni konu açmıyayım dedim hazır burada siz varken benim telden maxicep mobile ye gşrrmiyorum bilg. Deki gibi görünüyor

forbidden5

forbidden5

Üye
wp market nokia anlaşmasından sonra ayda 3000 uygulama ortalamasıyla büyümeye başlamış uygulama sayısı şu anda 50 000 küsür bişeylermiş yani symbianda kabul edelimki uygulama oyun sayısı da az ve artık adam gibi yeni uygulamada çıkmıyorbelle de durum değişirmi bilemem

okitox

okitox

Üye
Post kasmak için saçma saçma espriler yapmayın.

her forumda senden bi tane olmak zorunda mi? :D arada bi espri de yapılır ne var bunda kardeşim. Zoruna gidiyorsa espri yapanları profiline girip engelle bu iş bu kadar basit. Post kasmak için saçma saçma espriler yapmayın yazarken bizim yaptığımız espri kadar sen de post kasmis oluyorsun. Kasma bu kadar, sakin ol. Sprite falan iç. Neyse...

Internette bi söylenti var arkadaşlar bi kaç sitede görmüştüm 25 kasımda belle çıkacak diye. Bi de bi numara var bu numaradan arayip imei numarasını sormuşlar sonra da belle 25 kasımda gelecekler demişler. Ama herkes nokia imei sormaz yanlış bilgi yada imei toplama sahtekarlığı demiş. Araştırabilirsiniz.

erollcelik

erollcelik

Üye
şimdi yeni konu açmıyayım dedim hazır burada siz varken benim telden maxicep mobile ye gşrrmiyorum bilg. Deki gibi görünüyor

siteye girdiğin zaman en altta ''mobil görünüme geç''diye bir ibare var, oraya tıkla.sorunun hallolmuştur.

aşikar53

aşikar53

Üye
nokia ne olur artık gönder gelsin belle yi

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
her forumda senden bi tane olmak zorunda mi? :D arada bi espri de yapılır ne var bunda kardeşim. Zoruna gidiyorsa espri yapanları profiline girip engelle bu iş bu kadar basit. Post kasmak için saçma saçma espriler yapmayın yazarken bizim yaptığımız espri kadar sen de post kasmis oluyorsun. Kasma bu kadar, sakin ol. Sprite falan iç. Neyse...

Internette bi söylenti var arkadaşlar bi kaç sitede görmüştüm 25 kasımda belle çıkacak diye. Bi de bi numara var bu numaradan arayip imei numarasını sormuşlar sonra da belle 25 kasımda gelecekler demişler. Ama herkes nokia imei sormaz yanlış bilgi yada imei toplama sahtekarlığı demiş. Araştırabilirsiniz.
Arada yapılanlara lafmı söylüyoruz?Şunlara bir bak?

2015 gibi gelir :P

belki de hiç gelmez :)

Ben uyarı yapıyorum,boş mesaj atmıyorum....

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
wp market nokia anlaşmasından sonra ayda 3000 uygulama ortalamasıyla büyümeye başlamış uygulama sayısı şu anda 50 000 küsür bişeylermiş yani symbianda kabul edelimki uygulama oyun sayısı da az ve artık adam gibi yeni uygulamada çıkmıyorbelle de durum değişirmi bilemem

Belle ile yeni uygulamalar gelmeyecek ki sonuçta aynı eski uygulamaları kullanacağız fark telefonun kendi menüsünde ve ana ekranlarındaki geçişler, kişiselleştirmeler, görünümler, ram kullanımı işlem hızı olacak. Yoksa yine aynı asphalt oyununu kurup oynayacağız bir fark olmayacak.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
arada bir muhabbetin cılkını çıkartıyoruz ama olur o kadar :) belle gelene kadar konuyu kapasak yok olur gider..ayakta tutmak lazım her daim :)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
c7 ye sızdı :zuhaha:

okitox

okitox

Üye
c7 için de büyük gün bugün anlaşılan. C6 yine son of a bitch muamelesine direkmen muhatap.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
komikmiş okitox kardeş :zuhaha:

emr353

emr353

Üye
Ben verilen linkten indiremiyorum 2 tane dosya var giriş yapın diyor.
Nasıl indirecem belleyi olmuyor mediafireden

M@cros

M@cros

Üye
Yine c6-01 yerinde sayıyor. :D

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
evet

sand_storm

sand_storm

Üye
ya bırakın artık annayı,belleyi bugün android 2.2 işlemcili lg optimus 3d telefonu test ettim adamlar yapmışlar ya nokia bizi keklemekten başka birşey yapmıyormuş anladım. Nedenmi istese nokia da yapar 3d telefon ama fiyatı uçuk tabiki 1700 tl

man20

man20

Üye
ohh be sonunda belle geldi arkadaşlar artık hepiniz indirebilirsiniz herkese hayırlı uğurlu olsun çooookk mutluyum şuan :D

deli oğlan

Üye
ohh be sonunda belle geldi arkadaşlar artık hepiniz indirebilirsiniz herkese hayırlı uğurlu olsun çooookk mutluyum şuan :D

böle şakalar yapmanın tam zamanı :D navi hata veriyor belki geliyo olabilir :)

Üst Alt