26 ekim oldu. Belle geliyormu? & konferans da neler oldu hakkinda tum yorumlar :D

Sponsorlu Bağlantılar

aşikar53

aşikar53

Üye
sıkıntı etmeyin uşaklar elbet gelecek beterin beteri var. ya hiç olmasa

uruno

uruno

Üye
ulen kader herkeze sızdırdın bize gelince kelek

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
symbian belle güncelleme videolarını izlemekten sıkıldım artık :D inş yakında çıkar ya (:

forbidden5

forbidden5

Üye
yahu aceleniz ne zaten çıkıcan öyle yada böyle çıkana kadar cihazlar eskidi o ayrı ama son bi kaç ayında c6 mı belle ile kullanmak iyi olur :) takıntı haline getirmeyin arkadaşlar anna dada böyle hayal kırıklığından başka bişey olmaz akışına bırakın hayatınızını yaşayın zaten bi bakıcaksınız ki belle gelmiş :D:D:D

okitox

okitox

Üye
spb shell 3d alsın c6-01 ciler. ben aldım belleyi unuttum :D 30 gün içinde de gelirse geri iade edip paramı alıcam inşallah :P

mesut1979

Üye
spb shell 3d alsın c6-01 ciler. ben aldım belleyi unuttum :D 30 gün içinde de gelirse geri iade edip paramı alıcam inşallah :P
.
slm,bende ilk ciktiginda aldim ama aldigima pismanim cok eksigi var belleye degismem

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
c6-01 bekleyiş sürüyor.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
C7 ye geldi N8 e geldi nokia diğerlerini üvey sanıyo herhalde ama şaka bi yana n8 amiral gemisi zaten c7 de ondan biraz daha düşük fakat kullananı çok .

Kingmortall

Kingmortall

Üye
haftaya 701 alıyorum üvey evlat kaldık c6 01 kullananlar

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
701 bir 800 tl ediyor dolar kur dönüştürdüm üstüne bi vergi ekleseler 950 den az olmaz

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
c6-01 e devam

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
C7 alın kurtulun . :ehe

uruno

uruno

Üye
abi c7,n8 gelen birşey yok legal olarak aslında sızdırma zeytin yağı kullanıyorlar.:)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
ama keyifleri yerinde demekki hatasız bir belle geldi onlara riviera da olsa :)

aşikar53

aşikar53

Üye
26-ekim-oldu-belle-geliyormu-hayır- konferans-da-neler-oldu-baya hikayeker döndü-hakkinda-tum-yorumlar-gel artık geeeeeeeeeel. :D

Üst Alt