26 Ağustos Perşembe Saat 00.00'dan Beri Vodafone Günlük Cepnet Hız Sınırı Yok :S

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiscoInferno89

DiscoInferno89

Üye
    Konu Sahibi
26 Ağustos Perşembe Saat 00.00'dan Beri Vodafone Günlük Cepnet Hız Sınırı Yok :S
Paketi gece 00.00 da aldığımdan beri hız sınırı olmadı. 3g ile normal bir şekilde giriyorum. Cepnet kullanan varsa hızını söyleyebilir mi acaba ? Bu sadece bana has bişey mi bilmek istiyorum.Umarım vodafone dan kaynaklanan geçici bir sorundur yoksa sonradan hattımdan lira falan düşerler mi acaba ? :D

--------------- Ekleme ---------------

Ya sadece bendemi sınırsız? Başka sınırsız kullanan yokmu şu aralar ?

Alicankavrar

Alicankavrar

Üye
ben hızımı nasıl ölçerim?

Larock

Larock

Üye
ben hızımı nasıl ölçerim?

buradaki siteleri kullanabilirsin..

DiscoInferno89

DiscoInferno89

Üye
    Konu Sahibi
adsl hız testi siteleri sıkıcı olabilir belki

Birde Mobilespeedtest.com var

Alicankavrar

Alicankavrar

Üye
bu site hızımın 230kbps olduğunu yani edge'den de düşük bir bağlantım olduğunu söylüyo, gerçektende yavaş bi netim var cepte...

acaba vodafone'a gitsem çözüm falan bulurlar mı?

DiscoInferno89

DiscoInferno89

Üye
    Konu Sahibi
Cepnet kullanıyorsan bu hız normal.

Alicankavrar

Alicankavrar

Üye
tmm bi ka yerden daha aynı yanıtı aldım da düşük bi hız bu ya :( neyse 8 tl sınırsız net sürsünde bu hızda sürsede olur...
cvp için tşk

x1bc

x1bc

Üye
hız sınırı yok düşmüyor benimki çok yüksek her yerde söylemeyin yoksa buna karşı bir önlem alabilirler.turbo internet adlı prg. kurun deneyin

DiscoInferno89

DiscoInferno89

Üye
    Konu Sahibi
:D tamam kimseye söylemem ama unutmayın tarifenin adı üstünde cepnet. Mobil clhazlar için yapılmış bir tarifedir.yüksek hız gerektirmez telefonlar.

turgay5194

Üye
paketi gece 00.00 da aldığımdan beri hız sınırı olmadı. 3g ile normal bir şekilde giriyorum. Cepnet kullanan varsa hızını söyleyebilir mi acaba ? Bu sadece bana has bişey mi bilmek istiyorum.umarım vodafone dan kaynaklanan geçici bir sorundur yoksa sonradan hattımdan lira falan düşerler mi acaba ? :d

--------------- ekleme ---------------

ya sadece bendemi sınırsız? Başka sınırsız kullanan yokmu şu aralar ?

arkadaşım bende de paketin bitmesine 4-5 gün kala sınır olmadı cepnet aylıkta 380 kb indirme hızını görme gözlerime inanamadım tabi bende merak ediyorum bötle kımse varmı acaba
yani nerdeyse 3.5 megabit internet hızına ulastım ama bugun paket yenilendi eski hızıma tekrar düstüm

Purgatory-

Purgatory-

Üye
bende indirme hızı 16 kb dan yukarı cıkmıo valla:S

DiscoInferno89

DiscoInferno89

Üye
    Konu Sahibi
arada sırada sorun oluyor ya hız limitini koymayabiliyorlar.ama 2. gün kesin düşüyor :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...