2500 TL ye Yeni sistem tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kralsensin98

kralsensin98

Üye
al sana 2298 tlye Monitör dahil
al sana 2631 tlye Monitör dahil
al sana 2581 tlye Monitör dahil

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
3 üde yanlış kombine edilmiş.

justice4ewer

Üye
    Konu Sahibi

kardeş kusura bakma vereceğim paraya yazık olur

kralsensin98

kralsensin98

Üye

kardeş kusura bakma vereceğim paraya yazık olur
Hiç sanmıyorum gayet oyunlarda son ayarlarda 50-60 fps bulunabileceğini düşünüyorum bu pclerle oyunlarda son ayarda oynanabilir. Ben amd kullanıyorum ve gayet memnunum.Sistem sıcaklığım boştayken 37 derece doluyken 46 derece filan.Bide overclocklu halde bi de stok fanla.
Benim pcnin özellikleri:
amd phenom ii x4 965 3.6 ghz O.c
amd radeon hd 6770 His fan 6770 O.c 900 mhz işlemci hızı
5200 mhz 1300x4 grafik bellek hızı.
Msi 890gxm-g65 anakart.
8 gb hilevel 1333 mhz ram.
600 watt powersupply akasa .
Oyunları son ayarda açabiliyorum.Sıkıntı yok.

justice4ewer

Üye
    Konu Sahibi
bu sistem güzel bana görünüşü ve kalitesi sağlam bi kasa lazım

kralsensin98

kralsensin98

Üye
bu sistem güzel bana görünüşü ve kalitesi sağlam bi kasa lazım
Ben o sisteme o kadar para vermezdim ben sana monitörsüz daha iyi bir sistem topluyim dur.

- - - Eklendi - - -

radeon hd 7970 nvidia 670'den daha iyi.
güç kaynağı konumunu altta kasa yapısı öyleymiş

justice4ewer

Üye
    Konu Sahibi
Ben o sisteme o kadar para vermezdim ben sana monitörsüz daha iyi bir sistem topluyim dur.

- - - Eklendi - - -

radeon hd 6970 nvidia 670'den daha iyi.
güç kaynağı konumunu altta kasa yapısı öyleymiş

dalgamı geçion :)

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
hayır. Geçmiyorum :)

- - - Eklendi - - -

para limitini 100 tl biraz aştık.
Bu topladığım sistem nasıl beğendin mi ?
6970 yazmışsın 7970 koymuşsun :ban:

160 lira geçmişsin bütçeyi az para gibi geliyor heralde sana ??
2500 liraya beğenmediğin benim topladıgım pc o 160 liralık farkı ekleyip GTX680 yaparsan.
senin bu topladıgın sisteme toz yutturuyor :kop:

kasanın neyini begenmediniz ben onu anlamadım.

• Beğen
Tepkiler: A3rman
A3rman

A3rman

Üye
8150 yerine güzel bi i5 takılır . gereksiz.

- - - Eklendi - - -

ikincisi o sistemlerden birinde phenom koymuşsun . adamın 2500 tl limiti var. 1500 tl limiti yok :)

- - - Eklendi - - -

üçüncüsü 600 watt yeter böyle kasalara. ne gerek var 750 watt a .

- - - Eklendi - - -

Hasan abi ram eklemeyi unumuşsun . Senin sisteme.

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe
kralsensin98

kralsensin98

Üye
8150 yerine güzel bi i5 takılır . gereksiz.

- - - Eklendi - - -

ikincisi o sistemlerden birinde phenom koymuşsun . adamın 2500 tl limiti var. 1500 tl limiti yok :)

- - - Eklendi - - -

üçüncüsü 600 watt yeter böyle kasalara. ne gerek var 750 watt a .

- - - Eklendi - - -

Hasan abi ram eklemeyi unumuşsun . Senin sisteme.
Bi kere intel core i5 amd fx 8150'den kötü,Sen benchmark testlerinin doğru yapıldığını sanıyorsan yanlış yapıyorsun.Gayet i5'den daha iyi bir performans veriyor.

- - - Eklendi - - -

bu kasanın neresini beğenmiyorsunuz anlamadım.Corsair Vengeance 1866mhz ram koydum.En yüksek anakartı koydum.7970 ekran kartı koydum.Hemde asus.Seagate harddisk koydum. İşlemcide 8 çekirdekli amd fx 8150'yi koydum.750 watt high power element +80 plus bir powersupply koydum.İleriye dönük olsun diye koyuyom.Aerocool kasa koydum.Daha ne istiyorsunuz merak ediyorum.
al bak.İ5'ten performan olarak kat kat iyi. Bu test adil bir testtir.Amd yeni trinity işlemcilerini çıkaracak ve intel gibi zırt bırt sokette değiştirmiyor yani paranız anakart için gitmiyor.Amd yeni işlemciler ve ekran kartı çıkarıyor.

A3rman

A3rman

Üye
Bi kere intel core i5 amd fx 8150'den kötü,Sen benchmark testlerinin doğru yapıldığını sanıyorsan yanlış yapıyorsun.Gayet i5'den daha iyi bir performans veriyor.

- - - Eklendi - - -

bu kasanın neresini beğenmiyorsunuz anlamadım.Corsair Vengeance 1866mhz ram koydum.En yüksek anakartı koydum.7970 ekran kartı koydum.Hemde asus.Seagate harddisk koydum. İşlemcide 8 çekirdekli amd fx 8150'yi koydum.750 watt high power element +80 plus bir powersupply koydum.İleriye dönük olsun diye koyuyom.Aerocool kasa koydum.Daha ne istiyorsunuz merak ediyorum.
al bak.İ5'ten performan olarak kat kat iyi. Bu test adil bir testtir.Amd yeni trinity işlemcilerini çıkaracak ve intel gibi zırt bırt sokette değiştirmiyor yani paranız anakart için gitmiyor.Amd yeni işlemciler ve ekran kartı çıkarıyor.

Kardeşim tamam koydun ama bazı parçalardan tasarruf etmen gerekli .160 lira üstüne çıkmışsın limitin . İkincisi ; Farklı testlerde farklı performans verir işlemciler.Üçüncüsü sen onu gerçek 8 çekirdek mi sanıyorsun .?Dördüncüsü ne gerek var o kasayla powera hadi kasayı anladım power niye 750 watt . gereksiz mi gereksiz . ona verilecek parayla kasadan powerdan anakarttan tasarruf yaparsın. 2500 liraya iner..

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe
kralsensin98

kralsensin98

Üye
Kardeşim tamam koydun ama bazı parçalardan tasarruf etmen gerekli .160 lira üstüne çıkmışsın limitin . İkincisi ; Farklı testlerde farklı performans verir işlemciler.Üçüncüsü sen onu gerçek 8 çekirdek mi sanıyorsun .?Dördüncüsü ne gerek var o kasayla powera hadi kasayı anladım power niye 750 watt . gereksiz mi gereksiz . ona verilecek parayla kasadan powerdan anakarttan tasarruf yaparsın. 2500 liraya iner..
tmm dur 600 watt yapayım.Anakart iyi olması daha iyi 990 olması daha iyi fx serisi için

A3rman

A3rman

Üye
Ve kim ne derse desin intel daima öndedir ( bu benim görüşüm amd kullanan biri olarak.)

Aynı ayarda bir intel işlemci pahalı olduğu için alamadım .

kralsensin98

kralsensin98

Üye
2587 tl Şimdi olmuş mu ?

- - - Eklendi - - -

Ve kim ne derse desin intel daima öndedir ( bu benim görüşüm amd kullanan biri olarak.)

Aynı ayarda bir intel işlemci pahalı olduğu için alamadım .
Amd athlon işlemcisi senin kullandığın işlemciden tabi iyi bir performans alamassın bide hd 6570'dende iyi bir performans alamassın böyle yorumlar yapmanda yanlış olur.Benim kendi kasam amd ve intel'e para biçmeye deymediğini anladım.Amd ucuz ve performanslı ürünler ürettiği için daima öndedir.Benim kasamda amd phenom ii x4 965 3.6 ghz o.c His fan 6770 kullanıyorum.Gayet memnunum bilgisayarımdan.Ultra ayarlarda tüm oyunları açabiliyorum.ve 46 derecede doluyken gezinio.Neyse isteyen intel alsın isteyen amd alsın.Ben her zaman amd alırım ve böylede devam ederim.

A3rman

A3rman

Üye
2587 tl Şimdi olmuş mu ?

- - - Eklendi - - -

Amd athlon işlemcisi senin kullandığın işlemciden tabi iyi bir performans alamassın bide hd 6570'dende iyi bir performans alamassın böyle yorumlar yapmanda yanlış olur.Benim kendi kasam amd ve intel'e para biçmeye deymediğini anladım.Amd ucuz ve performanslı ürünler ürettiği için daima öndedir.Benim kasamda amd phenom ii x4 965 3.6 ghz o.c His fan 6770 kullanıyorum.Gayet memnunum bilgisayarımdan.Ultra ayarlarda tüm oyunları açabiliyorum.ve 46 derecede doluyken gezinio.Kavgaya dönüşecek bu.Neyse isteyen intel alsın isteyen amd alsın.

ben 8120 kullandım bir aralar ve performansından memnun kalmadığım için sattım . şimdilik kullanıyorum bu sistemii 2 yıl içinde mutlaka alacağım ve kesinlikle intel olacak .

- - - Eklendi - - -

Ve kimsenin kavga etme gibi bir niyeti yok burda . adam akıllı konuşuyoruz...

kralsensin98

kralsensin98

Üye
ben 8120 kullandım bir aralar ve performansından memnun kalmadığım için sattım . şimdilik kullanıyorum bu sistemii 2 yıl içinde mutlaka alacağım ve kesinlikle intel olacak .
Senin kararın ve ekran kartını 7970 680gtx gibi yap.Bütçen ne kadar olacak?

A3rman

A3rman

Üye
indirime denk gelirsem 3000 lira gibi bir limitim olacak .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt