250 Liraya Ati Saphıre 3870 x2 ekran kartı. Sizce almalımıyım ..?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adanalı1

adanalı1

Üye
    Konu Sahibi
250 Liraya Ati Saphıre 3870 x2 ekran kartı. Sizce almalımıyım ..?
Öncelıkle Merhaba Arkadaslar . Bayağı bır zamandır oyun oynuyorum ve ekran kartımın biti cok dusuk.
Yenı bır ekran kartı almaya karar verdım . bi arkadasımda . 2 .el konuda bahsettıgım ekran kartından var . 256 bit. 1000 gb.250 lıra ıstıyor . sızce almalımıyım . yada tum oyunları rahatlıkca oynayabılecegım bı ekran kartı tavsıyenız varmı ?

covar

covar

Üye
hd 3870 dx 10 eski teknoloji bir kart eğer kasana iyi bi işlemci varsa ve 500 watt psu varsa nvidia gtx 560 almanı tavsiye ederim her oyunu oynarsın onda paran yetmezse hd 6850 alabilisin 325 tl yine oyunları oynarsın

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
250 lıra o karta verılırmı yaw.
Arkadasında kazıklamaya calısıyor senı...
Sen pc nın ozellıklerını yaz.
Islemcı ram guc kaynagı ve anakart.
Sana dogru duzgun bırsey onereyım

futbol123

futbol123

Üye
114tl ye hd5670 ddr5 alırsın 3870 i 2 ye katlar :D

MrExpert

MrExpert

Üye
Öncelıkle Merhaba Arkadaslar . Bayağı bır zamandır oyun oynuyorum ve ekran kartımın biti cok dusuk.
Yenı bır ekran kartı almaya karar verdım . bi arkadasımda . 2 .el konuda bahsettıgım ekran kartından var . 256 bit. 1000 gb.250 lıra ıstıyor . sızce almalımıyım . yada tum oyunları rahatlıkca oynayabılecegım bı ekran kartı tavsıyenız varmı ?

Arkadaşın resmen seni kazıklamaya çalışmış 250 tl ye eşdeğer sıfır güzel kartlar alabilirsin...

osman3453

Üye
Alma kardes ben SAPPHIRE HD5570 GDDR3 1GB 128BIT ATI DX11 EKRAN KARTI 126 tl GORDUM ETME ALMA KIYMA 250 LİRAYA..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt