Ati HD4870 ekran kartı . Fandan Cok ses cıkıyor .. !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adanalı1

adanalı1

Üye
    Konu Sahibi
Ati HD4870 ekran kartı . Fandan Cok ses cıkıyor .. !!
Öncelıkle S.a Arkadaslar.
Dün sabah Ati HD4870 ekran kartı.aldım .taktım ama fanı bayağı bir çok dönüyor.acayip bi şekılde ses var ne yapmam lazım ?

pasha14

pasha14

Üye
Fanı temizledin mi ?

SilentOne

SilentOne

Üye
büyük ihtimal tozlanmıştır temizlediğin halde ses çıkıyorsa fan sizlere ömür yada hız aşımı yapılmıştır

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
büyük ihtimal tozlanmıştır temizlediğin halde ses çıkıyorsa fan sizlere ömür yada hız aşımı yapılmıştır
yapılan overclockun fan hızına veya sesine bir etkisi olmaz.
fanı sorunludur fanını değiştirebilirsiniz.
uygun fanlar satıyordur.
kaç liraya aldınız kartı ?

fullwar

fullwar

Üye
Adam dün aldım demiş. Nasıl tozlanacak? Ayrıca OC fana etki etmez. Ancak EVGA gibi bir programla fan hızı değiştirilir fakat arkadaşın böyle birşey yaptığını sanmıyorum. HD serisi biraz gürültü yapar ama genelde Nvidialat kadar değildir. İmkanınız varsa sesli bir video eklerseniz daha net anlarız. Aşırı bir ses olduğunu düşünüyorsanız servisinizle bağlantıya geçin. Çünkü ürün yeni ve gerekirse size yenisini vereceklerdir.

adanalı1

adanalı1

Üye
    Konu Sahibi
cıkan ses fanın sesi. Yani siddetli dönmesinden kaynaklanan ses demek istedim arkadaslar. Susmak bilmiyor.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
sıfırmı aldınız 2. El mı ?
Markası nedır ?

adanalı1

adanalı1

Üye
    Konu Sahibi
markası ati hd 4870 kardesim. Sıfır aldım.

covar

covar

Üye

dostum nerden almış isen hemen geri ver bence o karttan bi halt olmaz dx10 ve shader model 4,0 bi kart ve güc tüketiyor baya şuan ixin ekran kartı alınacaksa dx11 olması şart ve o kartı alacağına hd 5770 alabilirdin daha iyi ondan yeni teknoloji

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
markası ati degil grafik motoru ATI
markası ASUS SAPPHİRE POWERCOLOR. bunlardan biridir.
ama keşke almadan bize danışsaydınız. :vur:
kötü bir şeçim yapmışsınız.
kaç liraya aldınız.
geri iade etme imkanınız varsa size başka bir ekran kartı önerelim.

adanalı1

adanalı1

Üye
    Konu Sahibi
Valla arkadaslar dedıklerınızı yaptım goturdum ıade ettım kartı .. zaten power supply yetmıyormus benım bıde onlamı ugrasacagım :D ... .

1 gb 128 bit almaya karar verdım .. hangı kartları tavsıye edersınız ?? ... His hd 4000 serileri kullanıslı olurmu ? sizce. butcem bırtek ona yetıyor da :D

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
powerın kaç watt ?? Peak degerı var mı ?

Bütçe ne kadar. Kaç lıralılık onerelım :)

adanalı1

adanalı1

Üye
    Konu Sahibi
butcem 200 lira :D . flash player 11 i rahat kullanacagım bır kart olsun . crysıs . pes 12 fılan rahat oynatacak bı kart olsun .

nıyetım bu karttan yana ama sızdende bı kac yorum almak ısterım .

covar

covar

Üye
sapphire hd 5670 1gb ddr5 128 bit öneririm sana dediğin oyunları oynarsın o kart ile hem dx11 hem az güc ceker her psu ile calışır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...