237 Mesajında 248 Kere Teşekkürler Diyen Üyemiz! TEŞEKKÜRLER!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

excelance333

excelance333

Üye
helal olsun valla

'Davut

'Davut

Üye
Ben dahada abartınını gördüm 1 ayda 2000-3000 copy paste yapanı gördüm ama tebrik etmek zorunda kaldık o ay ayın üyesi oldu şuanda Mod...:) Onu böyle bir rütbede görmek kötü... Tabi o biraz değişik yapmış Bininde TEŞEKKÜRLER bininde ÇOK TEŞEKKÜRLER bininde TEŞEKKÜRLER :oke: değiştirmiş

Yani bu üyeye biraz acele edilmiş oda değiştirebilirdi...:)

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
:hmmm

'Davut

'Davut

Üye
Ne oldu Mehmet abi...:)

ภคŦเz

ภคŦเz

Üye
adamın mesajlarının saatlerine baktığımızda 5sn ara olan var yuh artık :kop:
demekki çoklu sekme açıp hepsinde ayrı konulara teşekkür ediyomuş :kop::kop:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Davut™;2382022' Alıntı:
Ben dahada abartınını gördüm 1 ayda 2000-3000 copy paste yapanı gördüm ama tebrik etmek zorunda kaldık o ay ayın üyesi oldu şuanda Mod...:) Onu böyle bir rütbede görmek kötü... Tabi o biraz değişik yapmış Bininde TEŞEKKÜRLER bininde ÇOK TEŞEKKÜRLER bininde TEŞEKKÜRLER :oke: değiştirmiş

Yani bu üyeye biraz acele edilmiş oda değiştirebilirdi...:)
Acele edildiğini iddia ederek benim ve sitenin sahibi olan Ozan'ın ortak olarak yaptığımız bir işlemi doğru bulmadığını söylemiş bulunmaktasın Davut.

Alakasız (KESİNLİKLE ALAKASIZ) bir başka olayla karşılaştırarak işlemin aceleye geldiğini iddia etmektesin.

Neden alakasız?
Bir üyenin ilk 50 mesajı büyük önem taşır.
Eğer sadece saol saol saol... ise amaç bellidir. SPAM MESAJ. Şu ana kadar gelmiş geçmiş hiçbir moderatörümüz ise spam mesaj hedefiyle sitede varlık göstermemiştir.

Yukarıda isim vermeden kapalı bir atıf yapmışsın.
-Bu kanımca oldukça, tabiri caizse, KORKAK OYNAMAKtır; zira birisine laf atmakta ama ona cevap hakkı tanımamaktasın. Cevap veren üstüne alınmış olur, vermeyen ise lafı yer oturur değil mi?..
Zekice bir yöntem. Ama zekice olduğu kadar onurlu bir yöntem mi?.. Bence değil.-

Şu anki tüm moderatörlerin üstüne bir çamur atmaktasın şu anda.
Ben bu sitenin admini olarak, istisnasız tüm moderatörlere onay vermiş birisi olarak, elbette senin çamur attığın moderatöre de kefilim. Yani çamurun bizzat bana geliyor (Ve Ozan ile Hasan'a elbette).

Madem bir şikâyetin vardı, çıkıp vaktine söyleseydin.
Hadi diyelim ki söylemedin, şu anda şikâyet et dayanaklarınla beraber, inceleyelim.

Ama bunları yapmaksızın alakasız konularda kendi görüşlerinin propagandasını yaparak insanları rahatsız etme lütfen.
Her şeyin bir yolu yordamı var!..

'Davut

'Davut

Üye
Acele edildiğini iddia ederek benim ve sitenin sahibi olan Ozan'ın ortak olarak yaptığımız bir işlemi doğru bulmadığını söylemiş bulunmaktasın Davut.

O olayın şakasıydı...Bence 50.sini atınca banlanmalı...:)

Abi verdiğim ismin 11. aydaki mesajlarını incelerseniz çamur atmadığı görürsünüz zaten çamur atmak benim için birşey ifade etmez...Kimse ilede sorunum yok...

Şu ana kadar gelmiş geçmiş hiçbir moderatörümüz ise spam mesaj hedefiyle sitede varlık göstermemiştir.

Bu noktada yanılıyorsun abi sadece bir rütbe için bunu yaptı başardıda...

İsmini verdim abi sana istersen burdada yazim kendini savunsun çünkü niye böyle yaptığını bende merek ediyorum...:)

Yukarıda isim vermeden kapalı bir atıf yapmışsın.
-Bu kanımca oldukça, tabiri caizse, KORKAK OYNAMAKtır; zira birisine laf atmakta ama ona cevap hakkı tanımamaktasın. Cevap veren üstüne alınmış olur, vermeyen ise lafı yer oturur değil mi?..
Zekice bir yöntem. Ama zekice olduğu kadar onurlu bir yöntem mi?.. Bence değil.-

Çamur olarak adlandırdığın şey Maxicepdeki verdiğim isim dışında kimseye değildir..:)

Madem bir şikâyetin vardı, çıkıp vaktine söyleseydin.
Hadi diyelim ki söylemedin, şu anda şikâyet et dayanaklarınla beraber, inceleyelim.
Keşke o zaman deseydim ...:) Bulurum yine onun mesajlarını hepsini tek tek şikayet edebilirim...:) zor olmaz benim için...:)

Ama bunları yapmaksızın alakasız konularda kendi görüşlerinin propagandasını yaparak insanları rahatsız etme lütfen.
Her şeyin bir yolu yordamı var!..

Zaten konu alakalı birşey dedim "ben böylesini görmedim" yazıyordu bende dahada ileri gideni gördüm dedim...bakıyorumda konu ile alakasız birşey yazmamışım...:)

Bu konuyuda nasıl buldum onuda diyim benzer konular diye bölüm var orda başlık ilgimi çekti bakim dedim mesaj atdım...

Çamur atacak kadar küçülmedim daha...

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tüm cevaplardan önce;
Hadi gelin, bir moderatöre "spam mesaj atıyor" suçlamasında bulunan Davut'un teşekkürlerinin çok küçük bir kısmına bakalım:

Davut™;2300237' Alıntı:
Davut™;2258867' Alıntı:
Davut™;2258865' Alıntı:
Davut™;2258864' Alıntı:
Davut™;2258863' Alıntı:
Davut™;2258857' Alıntı:
Davut™;2258859' Alıntı:
Davut™;2258856' Alıntı:
Davut™;2258853' Alıntı:
Davut™;2258852' Alıntı:
Davut™;2258847' Alıntı:
Davut™;2258846' Alıntı:
Davut™;2258845' Alıntı:
Davut™;2258844' Alıntı:
Davut™;2258843' Alıntı:
Davut™;2258842' Alıntı:
Davut™;2258841' Alıntı:
Davut™;2251697' Alıntı:
Davut™;2258838' Alıntı:
Davut™;2258840' Alıntı:
Davut™;2251531' Alıntı:
Davut™;2251671' Alıntı:
Davut™;2251680' Alıntı:
Davut™;2251686' Alıntı:
Davut™;2251688' Alıntı:
Davut™;2251691' Alıntı:
Davut™;2243482' Alıntı:
Davut™;2243477' Alıntı:
Davut™;2243475' Alıntı:
Davut™;2243370' Alıntı:
Davut™;2220297' Alıntı:
Davut™;2220103' Alıntı:
Davut™;2249140' Alıntı:
Davut™;2249116' Alıntı:
Davut™;2249094' Alıntı:
Davut™;2171569' Alıntı:
Davut™;2126140' Alıntı:
Davut™;2134459' Alıntı:
Davut™;1944667' Alıntı:
Davut™;1936711' Alıntı:
Davut™;1930923' Alıntı:
Davut™;1936705' Alıntı:
Davut™;1936709' Alıntı:
Davut™;1875587' Alıntı:
Davut™;1760779' Alıntı:
teşekkürler ...:oke:
Davut™;1764799' Alıntı:
Teşekkürler.....:oke:
Davut™;1789515' Alıntı:
teşekkürler.....:oke:
Davut™;1791823' Alıntı:
teşekkürler......:oke:
Davut™;1873364' Alıntı:

Davut™;2200014' Alıntı:
Teşekkürler Halit abi ;)

BUNLAR YALNIZCA BİRBİRİNİN TIP A TIP AYNISI OLAN MESAJLARIN. Yani bir adet teşekkürler yazıp ardından 3 nokta koyup ardından :oke: ifadesini koydukların...

VE; Bunlardan daha yüzlerce var!
Bunların haricinde;
"teşekkürler"
"teşekkürler, çok sağol"
"emeğine sağlık"
"teşekkürler ahmet-mehmet-hasan-hüseyin..."
"
teşekkürler yazıp ardından çeşitli ifadeleri koyduğun"
yüzlerce, yüzlerce mesajın daha var...

Ey benim SPAM MESAJ ATMA KONUSUNDA kendisini kuralların şaşmaz muhafızı gören sevgili kardeşim bu mesajların nedir???

Sen sanıyor musun ki sen bu mesajları atarken ben sitede değildim; sen sanıyor musun bu mesajları atarken sen, ben bunları görmüyordum...
GÖRÜYORDUM.
Ama ben MaxiCep'in bir adminiyim ki seni ayın üyeliğine ben teklif ettim!

Neden?

Çünkü sen sadece bu mesajları atmadın!.. Bu mesajları atarken foruma çok faydalı işler de yaptın. İşte o yüzdendir ki ben senin adının üstüne 4 saniye içinde bir çizgi çekip geçmedim!..
Davut™
Ayın üyesi olmayı hakettiğini düşündüm!..

Halit de bu sitede senin gibi pek çok teşekkür yazmıştır.
Ben de yeri gelir bir sürü teşekkürler yazarım.
Ama bu spam mesaj değildir!.. Zira bizler teşekkürler yazarken aynı zamanada site için çok yararlı işler yaparız!..
Halit de bu site pek çok yararlı işler yapmıştır ve yapmaktadır ki o yüzden şu anda Moderatördür.

Davut; Halit'i şikâyet etmek 7 ay sonra mı aklına geldi?............

Az veya çok herkes "teşekkürler" yazar. "Kaç teşekkür'e ceza verileceği"nin yegane kriteri bu forumda "teşekkürler" yazmak haricinde ne yapıldığıdır.
Sen de, Halit de, ben de, Nadir de, Mehmet de bu sitede "teşekkür etmenin" ötesinde pek çok şey yapmaktayız.
O nedenle spam mesaj değildir bizden gelen teşekkür.
O nedenle sen, Halit ya da bir başkası buradaki seçil_seçil ile aynı kefeye konmamaktasınız.

Hâlâ söyleyecek bir şeyin varsa özel mesaj ya da şikâyet mesajı sistemlerini kullan; konuyu daha fazla kirletme lütfen.
Aksi halde silinecektir.

Revengeful

Emekli Yönetici
Helal olsun :d:

Aziz™

Üye
İyiki bu konuyu şimdi gördüm yoksa silinen 1 değil onlarca olurdu..:D
gerçi Ata cevapları vermiş..:)
biz asıl konuya yüklenelim..:D
bu üye bir kaç değişik mesaj yazsa olmuyormuymuş.değiştirdiği mesaj falan yokmuymuş belki vardır yahu..:hmmm
hep teşekkür olurmu yahu..:hmmm
insan en azından güzel olmamış iyi oyun iyi uygulama sağol Ali Veli Ahmet Mehmet demezmi yahu..:hmmm

--------------- Ekleme ---------------

Rica ederim Burakcığım :)

Evet oldum, hayırdır? Bir arzun bir rican mı vardı :naughty:

:kop:

izmirligenc

izmirligenc

Üye
bisi anlamadim ben bu konudan tesekkur etmeyelim mi :hmmm:ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aziz™;2393967' Alıntı:
İyiki bu konuyu şimdi gördüm yoksa silinen 1 değil onlarca olurdu..:D
gerçi Ata cevapları vermiş..:)
biz asıl konuya yüklenelim..:D
bu üye bir kaç değişik mesaj yazsa olmuyormuymuş.değiştirdiği mesaj falan yokmuymuş belki vardır yahu..:hmmm
hep teşekkür olurmu yahu..:hmmm
insan en azından güzel olmamış iyi oyun iyi uygulama sağol Ali Veli Ahmet Mehmet demezmi yahu..:hmmm
--------------- Ekleme ---------------
:kop:
Elemanı gördüğüm günü hatırladım şimdi :D
Şok olmuştum ya... Kaç rütbe atlamıştı çaktırmadan mübarek :D

Aziz™

Üye
Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Ata hatırLarsın sanırım .. ; bir üyenin de tüm mesajLarı ' n73' den ibaretti sadece .. sen ayıkLamıştın yine :ehe

Aziz™

Üye
o nasıl iş yahu:ehe

Emperian

Emperian

Üye
adamım yaw :D ctrl+c ve ctrl+v kombinasyonlarını ezberleyiktir şimdi bu seçil XD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...