21 Tane Lumia 920 Kampanyası Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buğra60

Buğra60

Üye
    Konu Sahibi
21 Tane Lumia 920 Kampanyası Hakkında
Çekiliş için mail adresimi göndermiştim, bugün şöyle bi mail geldi. Google'dan çeviri yaptım ama pek bir şey anladığım söylenemez. Fikir mi ne belirtmem gerekiyormuş galiba. Bir de siz değerlendirin;

Hei,

Nokia Lumia 920 Ensikosketus-kampanja on käynnistynyt osoitteessa:

Tervetuloa tutustumaan odotettuun Nokia Lumia 920 -älypuhelimeen. Kerromme kolmen viikon aikana 21 syytä miksi Nokia Lumia 920 on maailman innovatiivisin älypuhelin.

Voit voittaa laitteen itsellesi antamalla mielipiteesi päivittäin vaihtuvaan ominaisuuteen. Arvomme kampanjan aikana yhteensä 21 laitetta.

Mikäli et halua enää sähköpostia kampanjaan liittyen voit estää lähetyksen osoitteessa:

Terveisin,
Nokia

Google Translate:
Merhaba,

Nokia Lumia 920 İlk temas kampanyası başladı edilmiştir:

Beklenen Nokia Lumia 920 akıllı telefon hoş geldiniz. Biz Nokia Lumia 920 dünyanın en yenilikçi smartphone niçin 21 nedenleri sırasında üç hafta rapor.

Bir gün değişen özellik hakkında görüş vererek kendinize bir cihaz kazanabilirsiniz.Kampanya 21 aygıtların toplam sırasında Değerlerimiz.

Eğer istemiyorsanız bir daha e-posta de bulaşmasını önlemek için kampanya ile ilgili

Saygılar,
Nokia

ecel54

ecel54

Üye
5-6 tane e-posta yollamıştım az önce banada aynı e-posta geldi ama sadece 1 adresime ve orada sorulanlardan sadece 2'sine cevap verebildim

- - - Eklendi - - -

Fincesi olan biri lazım :D

- - - Eklendi - - -

anladığım kadarıyla her gün oraya girip oy kullanacaksın 21 gün sonra çekiliş olacak :ehe

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
aynen öyle yarın da karanlık çekim özelliğini oylayacağız öyle öyle 19 gün sonra belli olacak sanırım kazanan,maili gördüğümde kazandım sanıp heyecanlandım ya :D

Buğra60

Buğra60

Üye
    Konu Sahibi
2/21 yazıyor? Ben şimdi ilk oylamaya girmedim, çekilişe katılamayacak mıyım yani? :hmmm

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ilk oylamaya dönebilirsin sağ tarafta ok işaretleri var ordan bas geri gel :)

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
O zaman mesela ben 21. Gün oylamaya katılıp geri 20 oyu da kullanabilirim öyle mi??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...