21 ay Kvk garantili 5800 xm Temiz 3 aylık 250 lira

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Starsley

Konu Sahibi
21 ay Kvk garantili 5800 xm Temiz 3 aylık 250 lira
Evet arkadaşlar sadece 3 ay temiz kullanılmış tek bir çizik olmayan 21 ay kvk garanti belgesi olan şarj hariç hiç bir aksesuarı kullanılmamış ellenmemiş yanında orjinal kılıfı 20 liraya alındı ve koruyucu film üzerinde hediye ihtiyaçtan ve aciliyetten sadece 250 lira almak isteyen cvb yazsın konuşalım

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar sırf 250 ye satıyorum diye bazılarınız kesin bi şey vardır diye cvb yazmıyo arkadaşlar telefon sapasağlam çizik bile yok zaten elden vermek istiyorum istanbuldan olanlar cvb yazsın gelsin görsün incelesin

kontsergen

Üye
slm samsung jet ile takas olur mu ?

harun_ua

Üye
arkadaşım telefonu almak istiyorum
avcılarda oturuyorum telefonu nerede görebiliriz en geç c.tesi almam lazım

Starsley

Konu Sahibi
Takas olmaz Bu arada ben eyüpte oturuyorum

harun_ua

Üye
tmm ver numaranı arayayım bi yerde bulusuruz alırım
telefonun kutusu duruyomu_?

ali.oren

ali.oren

Üye
kardeş sana sms attım cevap yok bari burdan yazıym.
Sen eyüptesin bende karaköyde çalışıyorum. Telefonu yarın getir bi sıkıntısı yoksa alıcam.
Cevap yazarsan sevinirim ona göre bugün 5230 u satıcam.
250 tl canlı yarın hazır.
Yol paranıda veririm :oke:

--------------- Ekleme ---------------

bu arada 0535 637 39 37
Numaram. Sms at çağrı at farketmez.

Starsley

Konu Sahibi
Ali kardeş satıcam ama hemen deil biraz bekle para bekliyorum o gelınce veririm teli

picture

Üye
bende aradım açmadın, madem satmayacaksın neden ilan veriyorsun kardeşim?

Starsley

Konu Sahibi
Satmıcam demiyorum ben 1 2 gün içinde satıcam pazardan mal kaçırır gibi aceleye ne gerek var

picture

Üye
o zaman belirtirsin insanlar boş yere arayıp vakit harcamazlar veya işin belli olunca ilan verirsin. mal kaçırır değil kişi ürünü alacaksa para da cebindeyse al kardeşim ver kardeşim olur.

Starsley

Konu Sahibi
Arkadaşım zamanı konunun başında dersem zaten kimse cvb yazmaz cvb yazanlarada ben hemen al sonrada yok sonra satıcamda demiyorum yazsınlar ben daha sonra dönüp aralarından seçip vericem telefonu alan alır almayan almaz benim isim belli zaten sadece günü bekliyorum o gün gelene kadar da alıcılar yazsın çok mu zor bu

picture

Üye
yaptığın iş iş değil. malı satıyorsan alıcı çıktıysa verir geçersin. yok hemen mi, yok sonra mı, yok seçicem...şaka mı yapıyorsun, neyi seçiyorsun? adam alıcam diyor sen 1-2 güne diyorsun, sonra seçicem vs..sana hayatta başarılar abicim ;)

Starsley

Konu Sahibi
sanada arkadasım dedıgım gıbı ıster bekler ıster beklemez ben kımseye yalvarmıyorum alsın dıye:oke:

ali.oren

ali.oren

Üye
tama kardes ara goruselim

Starsley

Konu Sahibi
Arkadaşlar ben biriyle anlaştım ona satıcam bilginiz olsun ilginize teşekkür ederim :)

pusat78

pusat78

Üye
telefonu pazar günü görebilirmiyiz çağrı atın ben sizi ararım 05373556915

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt