3 aylık 21 ay garantili çiziksiz xperia s win8 takaslı

Sponsorlu Bağlantılar

sinan627

sinan627

Üye
    Konu Sahibi
3 aylık 21 ay garantili çiziksiz xperia s win8 takaslı
arkadaşlar xperia s beyaz modeli kutusu ve kutu içeriği mevcut ekranda en ufak çizik yoktur jelatini üstünde kullandım hep kasanın köşelerinde ufak yıpranma mevcut fakat 1 yıllık vip kasko mevcut kasayı yenileyebilirim 21 ay da garantisi mevcur en ufak hatası yoktur telefonuma hertürlü kefilim satmak istemiyorum yalnızca. lumia920 yada iphone 4s ile takas edebilirim garantili ve temiz olmak koşuluyla androidli bi telefonla takas düşünmüyorum burada yalnızca işletim sistemini değiştirmek istiyorum mesajlara gün içinde cevao verilir ayrıca resim nasıl koyuluyo bilmiyorum ama bugün resim eklemeye çalışıcam

QUANTİN

QUANTİN

Üye
satış fiyatı?

sinan627

sinan627

Üye
    Konu Sahibi
resim link i .
buradan bakabilirsiniz

mamix74

mamix74

Üye
İki adet lumia 610 kayitsiz

sinan627

sinan627

Üye
    Konu Sahibi
satış düşünmüyorum sadece lumia 920 yada iphone 4s ile takas yapmak istiyorum o yüzden fiyat veremicem

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

görünğü gibi koruyucu jeletini üstündedir ayrıca vip kasko da vardır

hafeyu

Üye
Nokia lumia 820 ile takas edermisin
20/03/2013 tarihli Türkcell,den alınma siyah çok temiz faturalı her şeyi tam ekranı jelatinli kullanıyrum Edirne Uzunköprü,de oturuyorum
05382198577
siz nerede oturuyorsunuz

sinan627

sinan627

Üye
    Konu Sahibi
kocaeli izmitte ikamet ediyorum tel 2 ayını daha yeni doldurdu açıklamada da yazdoğım gibi 100 liraya da aldıgım gün vip cep kasko yaptırdım işletim sistemini değiştirmek farklı işletim sistemi kullanma deneyimi dogrultusunda değiştirmek istiyorum yanlış anlaşılmasın telde en ufak sıkıntı yok bi buluşma ayarlayabilirsek eldrn takas işlemini gerçekleştirebiliriz

Anil-D

Anil-D

Üye
satıyormusun takasmı istiyosun

sinan627

sinan627

Üye
    Konu Sahibi
belirttiğim modeller ile takas yapabilirim yalnızca kullanıcı isminden anladığım kadarıyla izmitte oturuyorsunuz belirttiğim modelleri almak için 900 den alağı satamam telefon kendisini gösteriyor resimlerde satış/ takas sonrası da telime kefilim ilginiz için teşekkürler iyi maxicepler

hafeyu

Üye
Telefonunuzu yazarsanız sizi arayabilirim

sinan627

sinan627

Üye
    Konu Sahibi
05385411584

Üst Alt