Nokia C6-01 Kutulu 21 Ay Garantili 2.El TEMİZ

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alican558558

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C6-01 Kutulu 21 Ay Garantili 2.El TEMİZ
Arkadaşlar İZMİRDEN alacak varsa Nokia C6-01 3 - 3,5 aylık kutulu her şeyi eksiksiz temiz 21 ay garantili (kvk) satıyorum. 410 TL ( YALNIZ SADECE İZMİRDEN OLSUN ) Alacak olan varsa özelden ulaşssın. 400 + 10 TL ) +10 VERMENİZİN NEDENİ SİLİKON KILIF OLMASIDIR.

23palulu23

23palulu23

Üye
Konu yanliş yerde

ozakin70

ozakin70

Üye
arkadaşım açılmış artık konu sizin göreviniz değil modların görevi:oke:

hidayet02

hidayet02

Üye
arkadaşım açılmış artık konu sizin göreviniz değil modların görevi:oke:

Yöneticilerde İnsan, Günün 24 Saati Formu Takip Edecek Değiller Ya!

Sen, Ben ve Diğer Arkadaşlar Konuyu Açanı Bilgilendirmemiz, Yardımcı Olmamız Gerekir!

Bu Arkadaşı Uyarmasak Bir Diğeride Açar...

Misal Bu Arkadaştan Hemen Önce Yine Symbian Bölümüne Bu Konu Açıldı: http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/nokia-603-ikinci-el-satis-654525.html#post4792231

Evet Arkadaşım Şimdi Biz Uyarmasak Ardı Arkası Kesilmez... Bu Silsile Şeklinde Sürer, Önü Kesilmez... Böyle Devam Ederse O Zaman Ne Anlamı Var Formu Bölümlere Ayırmanın?

Herkes Her Telden Bir Bölümde Konu Açarsa, Sen Nasıl İstediğin Bilgiye Ulaşacaksın?

Lütfen Biraz Bilinçli Hareket Edelim...

İyi Forumlar...

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye

Yöneticilerde İnsan, Günün 24 Saati Formu Takip Edecek Değiller Ya!

Sen, Ben ve Diğer Arkadaşlar Konuyu Açanı Bilgilendirmemiz, Yardımcı Olmamız Gerekir!

Bu Arkadaşı Uyarmasak Bir Diğeride Açar...

Misal Bu Arkadaştan Hemen Önce Yine Symbian Bölümüne Bu Konu Açıldı: http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/nokia-603-ikinci-el-satis-654525.html#post4792231

Evet Arkadaşım Şimdi Biz Uyarmasak Ardı Arkası Kesilmez... Bu Silsile Şeklinde Sürer, Önü Kesilmez... Böyle Devam Ederse O Zaman Ne Anlamı Var Formu Bölümlere Ayırmanın?

Herkes Her Telden Bir Bölümde Konu Açarsa, Sen Nasıl İstediğin Bilgiye Ulaşacaksın?

Lütfen Biraz Bilinçli Hareket Edelim...

İyi Forumlar...

:alkis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...