Samsung Galaxy S3 ( Beyaz ) - 22 Ay Garantili

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Why Always Me

Why Always Me

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S3 ( Beyaz ) - 22 Ay Garantili
- 10.10.2012 Tarihinde Evkur ‘dan 1800 TL 'ye aldığım telefonumu satıyorum..Yani cihaz 2 aylıktır..
- Telefon 2 yıl Telpa,Genpa ve Başarı garantilidir..
- Kutusu,faturası ve aksesuarları tamdır..Herşeyi eksiksiz olarak verilecektir..
- Telefon kullanıldığı süre boyunca ekranında mat çizilmez ekran koruyucu ve arka kapağında slikon kılıf takılı olarak kullanılmıştır..
- Asla tek bir çizik bile bulamazsınız..Alındığı gün ekranına mat ekran koruyucu takılmıştır arka kapağına ise slikon kılıf takılmıştır..Cihazla birlikte bunlarda verilecektir..Zaten ekranında mat ekran koruyucu takılı halde kutusunda duruyor şuan..
- Evkur faturası,garanti belgesi vs. herşeyi tam verilecektir..
- Cihazda en ufak bir arıza veya problem yoktur..Servis yüzü görmemiştir..Nakit paraya ihtiyacım olduğundan satmaktayım..
- Son sürüm android versiyonu olan jelly bean 4.1.1 yüklüdür..Beyaz renktir..Kapıda ödemeli olarak gönderebilirim.

ALANA ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN TERTEMİZ CİHAZDIR J

YURTDIŞI ÜRÜNLERLE KARIŞTIRMAYINIZ !!

TAKAS TEKLİF ETMEYİNİZ..

FİYAT : 1300 TL ARKADAŞLAR PAZARLIKSIZ SON FİYATTIR..
SAHİBİNDEN İLANI :

avcitalip

avcitalip

Üye
iyi güzelde kaç tl ? :)

howitzer87

Üye
fiyatı nedir ki ?

Cz_PopCoZYY

Cz_PopCoZYY

Üye
fotoğraf ve fiyat eklermisiniz..

darbeci_001

darbeci_001

Üye
evet fiyat :)

Why Always Me

Why Always Me

Üye
    Konu Sahibi
Ekliyorum birazdan arkadaşlar aceleye geldi az kaldı :)

Software95

Why Always Me S3 almak için baya uğraş gösterdin neden vazgeçtin anlamadım :hmmm

Müşterin bol olsun :tebessüm:

darbeci_001

darbeci_001

Üye
fotoğrafta ekleyelım sımdı polis gelecek bak :D:kac::kac::polis::polis:

avcitalip

avcitalip

Üye
fotoğrafta ekleyelım sımdı polis gelecek bak :D:kac::kac::polis::polis:

:) tahminimce 2 aylık cihaz ve arkadaş temiz baktım diyor cihaz bence yeni gibidir :evet:

- - - Eklendi - - -

ama bence satmasın o kadar uğraştı onu alabilmek için üstelik 1.800 TL para saydı evkur'a :evet:

Why Always Me

Why Always Me

Üye
    Konu Sahibi

:) tahminimce 2 aylık cihaz ve arkadaş temiz baktım diyor cihaz bence yeni gibidir :evet:

- - - Eklendi - - -

ama bence satmasın o kadar uğraştı onu alabilmek için üstelik 1.800 TL para saydı evkur'a :evet:

Aynen kardeşim 2 ay oldu alalı tertemiz cihaz zaten detayları yazdım okursanız görebilirsiniz :)

- - - Eklendi - - -

Why Always Me S3 almak için baya uğraş gösterdin neden vazgeçtin anlamadım :hmmm

Müşterin bol olsun :tebessüm:

Note2 düşünüyorum kardeş bakalım hayırlısı :)

avcitalip

avcitalip

Üye

Aynen kardeşim 2 ay oldu alalı tertemiz cihaz zaten detayları yazdım okursanız görebilirsiniz :)

- - - Eklendi - - -

Note2 düşünüyorum kardeş bakalım hayırlısı :)

bence 1 GB ram+ekran+biraz daha güç için o kadar masraf etmeye değmez bence satma :evet:

- - - Eklendi - - -

fiyat iyi ama satma bence :) dost tavsiyesi pişman olursun :evet:

Why Always Me

Why Always Me

Üye
    Konu Sahibi
Kafam baya karışık aslında ya ne yapsam bilemedim :)

darbeci_001

darbeci_001

Üye
bitiyorum şu cihaza yaaa hayırlı satıslar ustaDIM :))

Why Always Me

Why Always Me

Üye
    Konu Sahibi

abi bence değmez ne için para lazım çok aşırı önemli değilse bence satma yazık günahtır :evet:

Para lazim degil yeni telefon icin satiyorum yani ama kafam fena karisik, sizin fikirler onemli benim icin :)

codblackops2

codblackops2

Üye
aynen satma bence de.hadi galaxy s2 felan olsa neyse diyeceğim de s3 zaten kral telefon :)

darbeci_001

darbeci_001

Üye
BENDE DĞİŞTİRCEM ZATEN DE NOTE 2 YE. AMA COK KABA DURUYOR. GECENDE İŞ YERINE SAMSUNGDAN BI ADAM GEKDI NOTE2 S3 MİNİ TABLETI 10.1 İ YANI BİDE S3 TANITTI ADAM RESMEN ASIK ETTIRDI NOTE2 YE YAA ::DD DEDIM VER HEDIYE BANA DEDIM HAHHA d:dd ODA SAMSUNG COK CIMRI DIYO VERMEM DEDI :d:ddd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt