Swisyn
Üye
Batarya süresi ne kadar acaba?
Ben UnderTaker arkadaşımızın CFW'sini kullanıyorum çok güzel fakat 2 güne kadar bitiyor eğer bunun batarya süresi biraz daha iyiyse bunu kurmayı düşünüyorum, teşekkürler.
Bu arada imageshack işin cıvığını çıkartmış artık herkez tinypic kullanacak gibi... Resimleri yenilerseniz sevinirim en azından bi cfwyi görebiliriz
fw attıktan sonra açılış resmi ve müziğini değiştirebiliyormuyuz acaba yardımcı olursanız sevinirim bu arada tema bi harika olmuş.
--------------- Ekleme ---------------
birde java 2 beta 2.1.18 yüklemeye gerek varmı.
.xml yi neyle editleyeciğimi söylememişsin belli saten)
xmL yi not defteRi iLe editLeyebiLrSin ^^.
--------------- Ekleme ---------------
Tele bir program yükleyecegim zaman DAHİLİ BİR BİLEŞEN hatası alıyorum. Çözüm nedir acaba arkadaslar???
Tek çözümü fw ye gömmek. BaSka biR yoLdan yükLeyemezSin. YükLeyebiLen waRSa yazSın ^^.
kötüköylünün tsunami fw si vardı v51 için onun açılış resmi ve müziğini nerden bulabilirim elinde olan varmı. bulabilirsem bu resim ve müziği c/boot un içindekilerle mi değiştiriyoruz.
Kullandım, undertaker in fw si daha iyi şu anda. Ses codecleri zayıf ayrıca. teşekkürler emeğin için.
utk4n arkadaş bide müsait olunca diğer fw lerinde kullandığın dosya yöneticisinin adı neydi bi türlü bulamadım fexplorede x-plorede hoşuma gitmedi onun kullanımı daha pratikti.
patchlerden 4 tanesi war bu yazılımda ben bazı başka yamalarda eklemek istiyorum
bunun için system data rp_patches dosyasının yerine istediğim halini arşivleyip aynı isimde kaydetsem yeterli mi başka bi yerden bi dizin klasör felan değiştircek miyiz ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?