BRKTNL
Üye
Geçmiş (yukardaki) yazdıklarına baktım ygsde de heyecan yapmışsınız. İlk defa mı giriyorsunuz sınavaKötü olmuş ya. Bir şey de diyemezsin çocuğa sonuçta hayatı bağlı sınava. Kalk git deseler sınavı iptal olacak. Vallahi rezil bir sistem ya. O kadar moralim bozuldu ki sınav sonrası anlatamam. Emeklerimin karşılığını alamadığıma mı yanayım neye yanayım şaşırdım.
Geçmiş (yukardaki) yazdıklarına baktım ygsde de heyecan yapmışsınız. İlk defa mı giriyorsunuz sınava
Bende şeker paketini hunharca açanlardan muzdaripim. Sanki o şeker soruları çözdürecek.
Mat zor muydu?
Bilgilendirme için teşekkürler. Açıkçası beklediğimden yüksek gelmiş, sevindim notuma sabah sabahArkadaşlar diploma notları açıklanmış bulunmaktadır.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızadresine tıklayıp bilgilerinizle giriş yapın. Sol tarafta fotoğrafınızın altındaki "eğitim bilgileri" sekmesine tıklayarak en solda diploma notunuzu görebilirsiniz. Diploma notunuzu 0.6 ile çarparsanız Ösym'nin size vereceği okul puanını bulmuş olursunuz.
Teşekkürler haber verdiğin için.Arkadaşlar diploma notları açıklanmış bulunmaktadır.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızadresine tıklayıp bilgilerinizle giriş yapın. Sol tarafta fotoğrafınızın altındaki "eğitim bilgileri" sekmesine tıklayarak en solda diploma notunuzu görebilirsiniz. Diploma notunuzu 0.6 ile çarparsanız Ösym'nin size vereceği okul puanını bulmuş olursunuz.
yarınki sınava giren var mı
Var var. Ama bana hiçte kolay olmayacak diyor içimden bir ses.
sen çalışmışsındır yine, ben hiç bakmadım bütün yıl , az önce baktım biraz. bakalım ne olacak
Teşekkür ederiz.. Bekliyoruz sınavdan sonra seni buraya.Ben de giricem bakalım. Ygs'den sonra sıkı skıya çalıştm, özellikle edebbiyat. Niyetim ciddi, hayırlsınla.
Yarın benim gibi ter dökecek olan herkese allah zihin açıklığı versin...
yarınki sınava giren var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?