2014 Peugeot RCZ R

Sponsorlu Bağlantılar

x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
2014 Peugeot RCZ R
[h=2]2014 Peugeot RCZ R’ın Goodwood tanıtımı duyuruldu.[/h]



260 beygir gücüne sahip olacak.
Ünlü Fransız oto üreticisi Peugeot, 2014 model RCZ R aracını Goodwood Hız Festivali’nde tanıtmayı planladıklarını resmi olarak açıkladı.
RCZ R konsepti tarafından önizleme fırsatı bulduğumuz üretim modelinin, geçtiğimiz günlerde “Nürburgring’de 24 Saat”yarışında mücadele etmiş olan Bradley Philpot tarafından sürülerek dünya ile tanışmasını kutlaması bekleniyor.


Detaylı performans özellikleri henüz resmi olarka açıklanmış olmasa da aracın turbolu bir 1.6 litrelik THP motorundan güç alması bekleniyor. Bu motorun üretebileceği güç miktarı ise tahmini olarak 260 beygir civarında. Bu veriler, söz konusu aracın Peugeot tarihinde gelmiş geçmiş en güçlü üretim modeli olacağı anlamına geliyor. Üstelik merakla beklediğimiz Peugeot RCZ R’ın karbondioksit dışasalım miktarı da kilometrede sadece 155 gram!


RCZ R’ın sportif biçimde ayarlanmış süspansiyonlar, sadece kendi türüne özel olarak üretilmiş alaşım jantlar ve Torsen imzalı sınırlı kaymalı diferansiyel ile birlikte, oldukça iyi bir şekilde donatılmış halde sunulması bekleniyor.


RCZ modeli Peugeot’un spor araba üretimi konusunda müthiş bir başarı yakalamasını sağlamıştı. Şık tasarımının yanı sıra vaat ettiği göz doyurucu güç ve kuvvet ile alıcılarını son derece hoşnut eden aracın bir de “R” logosu ile sunulacağını düşünürsek Peugeot’tan gerçekten de tek kelimeyle müthiş bir spor araç bekleyebiliriz. Sahiplerini performans konusunda asla yarı yolda bırakmamaya gönül koymuş olan RCZ, R versiyonu ile daha da iddialı sözler sarfetmekten çekinmeyecek gibi görünüyor!

 
  • Beğen
Tepkiler: -Akıncı

Benzer Konular

Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
634
Kingmortall
x-scarface
Cevap
0
Görüntüleme
401
x-scarface
Kingmortall
  • Kilitli
Cevap
0
Görüntüleme
407
Kingmortall
x-scarface
Cevap
0
Görüntüleme
419
x-scarface
x-scarface
Cevap
2
Görüntüleme
557
x-scarface


Üst Alt