2014 bmw m5

Sponsorlu Bağlantılar

x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
2014 bmw m5



Efsane model için mütevazi yenilikler.
2014 model BMW M5, yanlışlıkla aracın konfigüratörünü internete yükleyen sakar bir BMW çalışanı sayesinde planlanandan biraz daha erken karşımıza çıktı! Tabi bu BMW çalışanının kurnaz mı, sakar mı yoksa biraz muzip mi olduğu tartışılabilir!
Daha ilk bakışta farkedilebilen yeni ön ızgara, BMW M6’yı andıran daha büyük ve geniş dikey çıtalar ile süsleniyor. Ön kısımda başka büyük değişiklik bulunmuyor gibi görünse de ön farlar da birkaç yeniliğe maruz kalabilir.
İç kabindeki değişiklikler de sınırlı sayıda ancak daha ince bir direksiyonun yanı sıra yeni dokunmatik iDrive kontrolü mevcut.
Aracın çift turbolu 4.4 litrelik V8 motorunun olduğu gibi devam etmesi bekleniyor, yani 560 beygir ve 680 Nm tork güç üretecek. Buna rağmen önceki raporlara göre opsiyonel bir paket olarak Competition Package’ın tercih edilebileceği ve bu şartlar altında aracın gücünün 575 beygire yükseleceği belirtiliyor. Bu pakette ayrıca daha sportif süspansiyonların, yenilenmiş M Dynamic Mode sisteminin ve araca özel 20 inçlik alaşım jantların bulunacağı da söylentiler arasında.
2014 model BMW M5’in bu senenin ilerleyen zamanlarında satışa sunulması beklenirken dedikodulara göre aracın Almanya’da ki başlangıç fiyatı €103,300 olacak.
Hakkında birçok söylenti ve sızıntı ortaya çıkarken bizleri hem heyecanlandıran hem de bir o kadar meraklandıran 2014 model BMW M5’i sabırsızlıkla beklemeye devam ediyoruz.
 

Benzer Konular

x-scarface
Cevap
0
Görüntüleme
404
x-scarface
x-scarface
  • Kilitli
Cevap
0
Görüntüleme
361
x-scarface
x-scarface
Cevap
0
Görüntüleme
379
x-scarface
x-scarface
Cevap
0
Görüntüleme
482
x-scarface


Üst Alt