2014 Jaguar F-Type Coupe

Sponsorlu Bağlantılar

x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
2014 Jaguar F-Type Coupe
[h=2]2014 Jaguar F-Type Coupe bütün zarafetiyle Nürburgring’de![/h]
C-X16 konsepti tarafından önizleniyor.
Jaguar’ın müthiş spor arabası F-Type artık sadece cabrio olmaktan çıkıyor! F-Type Coupe her geçen gün bizlere daha da yaklaşırken, casus fotoğrafçılar da boş durmuyor. Jaguar F-Type Coupe, Nürburgring pistinde adeta “yakında başlayacak maraton” için esneme ve ısınma hareketleri yapıyor! Açma-germe ve kültür-fizik hareketlerini ne kadar iyi yaparsa, diğer oto üretici markalarla çıkacağı bu zorlu yarışta o kadar tecrübeli olacak Jaguar F-Type Coupe…

Firmanın C-X16 konsepti tarafından önizlemesi yapılan coupe modeli, cabrio meslektaşının ayak izlerini hiç sapmadan takip ediyor olsa da tarz tavanı F-Type Coupe’ye tabiri caizse “duygusal” bir hava katıyor!

Motor seçenekleri cabrio modelinkiler ile aynı kalacak; yani turbolu 3.0 litrelik V6 (340 beygir gücünde), turbolu 3.0 litrelik V6 (380 beygir gücünde) ve turbolu 5.0 litrelik V8 (495 beygir gücünde). Jaguar firması ayrıca bir de taban modeli adı altında 2.0 litrelik dört silindirli motor piyasaya sürmeyi planlıyor. Projenin gerçekleşmesi durumunda bu makine 240 beygirin yanı sıra 340 Nm de tork üretecek.

Jaguar F-Type Coupe modelinin 2013 Frankfurt Otomobil Fuarı’nda tanıtılmasına artık neredeyse kesin gözöyle bakılırken satışların ise önümüzdeki sene içerisinde başlaması bekleniyor.


 
  • Beğen
Tepkiler: -Akıncı

Benzer Konular

x-scarface
Cevap
0
Görüntüleme
380
x-scarface
x-scarface
Cevap
0
Görüntüleme
428
x-scarface
x-scarface
Cevap
0
Görüntüleme
543
x-scarface
x-scarface
  • Kilitli
Cevap
0
Görüntüleme
421
x-scarface


Üst Alt