2013 yılının son çeyreğinde 60 milyon iPhone satıldığı iddia ediliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
2013 yılının son çeyreğinde 60 milyon iPhone satıldığı iddia ediliyor
Apple iPhone satışlarının 2013 yılı son aylarında 60 milyon olduğu düşünülüyor.

Son yılların en popüler cihazlarından biri olan yazılım ve donanım devi Apple‘ın ürettiği akıllı telefon serisi iPhone, piyasada yer aldığı günden bu yana akıllı telefon alanında adeta bir marka heline dönüştü.



iPhone serisi adı altında yeni modellerini sunmaya devam eden şirket, son olarak geçtiğimiz yıl iPhone 5 cihazı ile adından söz ettirmiş ve sonrasında ise yine iPhone 5S ve iPhone 5C adındaki yeni modelleri ile pazardaki yerini sağlamlaştırmıştı.

Yüksek satış rakamlarına ulaşmayı başaran iPhone’ların 2013 yılı son çeyreğinde toplamda 60 milyon adetlik satış rakamına ulaştığı iddia edilmekte. Hatırlanacağı üzere Eylül ayında iPhone 5S ve iPhone 5C’yi ilk sunduğu hafta sonu 9 milyon satış gerçekleştirdiği açıklanmıştı.

2013 yılı rakamlarının bir önceki yıl olan 2012 yılının aynı dönemi ile karşılaştırıldığında ise Apple’ın iPhone cihazlarında önemli ölçüde ilerleme kaydettiği gözlenmekte. Satış rakamlarının resmiyeti ile ilgili ise henüz Apple cephesinden net bir açıklama yapılmadığını da ayrıca belirtelim.

2013 yılının son çeyreğinde 60 milyon iPhone satıldığı iddia ediliyor - MaxiCep
 

Benzer Konular



Üst Alt