[2012] Tüm Symbian Cihazlari 3 Dakika da Hacklemek (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

Jan

Jan

Üye
:tşk: emeğine sağLık :)

seren01

seren01

Üye
tskler:)

kralberk13

kralberk13

Üye
yardım edecek varmı sorunuma ?

Hack55

Üye
Xplore hatası aldım yüklenmiyor

ultraslan_1186

Üye
teşekkürler işe yaradı.

kralberk13

kralberk13

Üye
soft format attım açılış ekranı nokiada kaldı napa bilirim

- - - Eklendi - - -

neyse açıldı telefonu hacklemek için telefondan olmiyim :)

- - - Eklendi - - -

x-plorenin güncel sürümünü vercek varmı

Karalama45

Karalama45

Üye
zıp dosyaları açılmıyo diyo ama yine de sertifika hatası diyen uygulama açıldı yani teşekkürler:-)

bitirimapo61

bitirimapo61

Üye
x ploreyi yi yükleyemiyorum tarihini bilen varmi ?

ayta

Üye
Eywallah dostum sağolasın..

welat935280

welat935280

Üye
hepsi tamamda rom patcheri açtığımda içi boş bi kutu no data diye bi yazı çıkıyor lütfen yardım

Emrgncy

Emrgncy

Üye
hepsi tamamda rom patcheri açtığımda içi boş bi kutu no data diye bi yazı çıkıyor lütfen yardım
Bekle sana upload edeyim...

- - - Eklendi - - -

Link'i tıkla ve zip dosyasını indir, dosyayı x-plore ile aç ve içindeki patches klasörünü C:/ kök dizinine at, rompatcher'ı çalıştırınca yamaları artık göreceksin...

welat935280

welat935280

Üye
çok teşekkür ederim

- - - Eklendi - - -

Bekle sana upload edeyim...

- - - Eklendi - - -

Link'i tıkla ve zip dosyasını indir, dosyayı x-plore ile aç ve içindeki patches klasörünü C:/ kök dizinine at, rompatcher'ı çalıştırınca yamaları artık göreceksin...

teşekkürler sağolun varolun

nahidmed

Üye
aynısını yaptım ama herhangı bırsey yuklerken dosya bozuk dıyor bırde tekrar sys.bn dosyasına girmeye calısıyorum acılmıyor yardım edınn lutffen

- - - Eklendi - - -

telefonun i8910 bu arada olmadı ve yanlış bırsey de yapmadım ama yukleme yaparken dosya bozuk dıyor daha once yukledıgım dosyarı yuklerkende aynı hatayı verıyor

bora_net

Üye
Paylaşım için teşekkürler. Nokia E71 modeli için hangisini yüklemem gerekiyor ben göremedim listede.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
çok teşekkür ederim

- - - Eklendi - - -

teşekkürler sağolun varolun
Eyvallah...

- - - Eklendi - - -

aynısını yaptım ama herhangı bırsey yuklerken dosya bozuk dıyor bırde tekrar sys.bn dosyasına girmeye calısıyorum acılmıyor yardım edınn lutffen

- - - Eklendi - - -

telefonun i8910 bu arada olmadı ve yanlış bırsey de yapmadım ama yukleme yaparken dosya bozuk dıyor daha once yukledıgım dosyarı yuklerkende aynı hatayı verıyor
Rompatcher dan open4all yamasını aktif et, sonra x-plore ile C:/sys/bin konumuna git ve attığın installserver.exe dosyasını bul ve sil, rompatcher dan diğer yamayıda aktif edip unsigned bir uygulama yüklemeyi dene. yüklenirse c:/sys/bin konumuna install dosyası atmana gerek yok..

- - - Eklendi - - -

Paylaşım için teşekkürler. Nokia E71 modeli için hangisini yüklemem gerekiyor ben göremedim listede.
C:/sys/bin konumuna atacağın install dosyasından bahsediyorsan, onu telefonun işletim sistemine göre atacaksın.

E71 in işletim sistemi 9.2

emre4649

emre4649

Üye
Teşekkürler kardeş :)

warwolf26

Üye
Usta çok teşekkürler sağol...

Üst Alt