Akıncı
Üye
yukleme ayarları derken.
ayarlardan girip sertifika denetemini kapat
yukleme ayarları derken.
ayarlardan girip sertifika denetemini kapat
sertifika hatası veren uygulamaları sorunsuzca yüklersin, garanti olayına gelince evet çıkar ama servislik bir durum olursa format atarsın hack iptal olur..telefonu hacklemenin ne faydası var bide garantiden çıkar mi
Uygulamayı kurarken rompatcher yamalarının aktif olduğundan emin ol, ayrıca telefon modeli nedir?ben hackledim lakin hic bişey olmadı yine serıtıfıka hatası veriyo istedigm superpohyton programını kuramadım
Eksik yada hatalı yapıyorsundur...hacklenmiyor
Yüklemeye çalıştığın uygulama telefonun ile uyumlu mu?Nokia C3-01 için yardım edebilirmisiniz bir sürü versiyon yükledim telefonda açmıyo desteklenmiyo diyo wifi şifresi öğrenmek istiyorum telefonda kayıtlı olan
- - - Eklendi - - -
Nokia c3-01 için yardım edermisiniz hackleyemiyorum dosya biçimi desteklenmiyo diyo bir sürü versiyon yükledim olmadı wifi şifresini öğrenmek istiyorum telefonda kayıtlı olan
uyumlu bulamıyorum işte en yakın versiyonları denedim ama olmadıYüklemeye çalıştığın uygulama telefonun ile uyumlu mu?
yüklemeye çalıştığın uygulamanın ismi nediruyumlu bulamıyorum işte en yakın versiyonları denedim ama olmadı

norton hack işte nokia versiyonu ama olmuyo s40 için olanı bulamadım. c3-01 için varsa link verebilirmisinyüklemeye çalıştığın uygulamanın ismi nedir![]()
norton hack işte nokia versiyonu ama olmuyo s40 için olanı bulamadım. c3-01 için varsa link verebilirmisin

peki wifi şifresini nasıl öğrencem yardımcı olurmusun bulamıyorum bens40 mı?s40 lara hack gerekmez ki, ayrıca bu dosyalar sis uzantılı yani symbian teller için, s40 lar sis çalıştırmaz...
peki wifi şifresini nasıl öğrencem yardımcı olurmusun bulamıyorum ben
bide başka yerlerde okuduğum kadarıyla sybian s40 işletim sistemi diye yazıyodu s40 ondan deniyodum norton u
telefondan yüklenmiyo mu of ya of ama niye ki :*![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- - - Eklendi - - -
ah anam ah ne sanssizim
- - - Eklendi - - -