[2012] Tüm Symbian Cihazlari 3 Dakika da Hacklemek (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

Emrgncy

Emrgncy

Üye
telefonu hacklemenin ne faydası var bide garantiden çıkar mi
sertifika hatası veren uygulamaları sorunsuzca yüklersin, garanti olayına gelince evet çıkar ama servislik bir durum olursa format atarsın hack iptal olur..

kralveben

kralveben

Üye
ben hackledim lakin hic bişey olmadı yine serıtıfıka hatası veriyo istedigm superpohyton programını kuramadım

koridorunsonu

Üye
hacklenmiyor

thedoctor49

Üye
Nokia C3-01 için yardım edebilirmisiniz bir sürü versiyon yükledim telefonda açmıyo desteklenmiyo diyo wifi şifresi öğrenmek istiyorum telefonda kayıtlı olan

- - - Eklendi - - -

Nokia c3-01 için yardım edermisiniz hackleyemiyorum dosya biçimi desteklenmiyo diyo bir sürü versiyon yükledim olmadı wifi şifresini öğrenmek istiyorum telefonda kayıtlı olan

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Nokia C3-01 için yardım edebilirmisiniz bir sürü versiyon yükledim telefonda açmıyo desteklenmiyo diyo wifi şifresi öğrenmek istiyorum telefonda kayıtlı olan

- - - Eklendi - - -

Nokia c3-01 için yardım edermisiniz hackleyemiyorum dosya biçimi desteklenmiyo diyo bir sürü versiyon yükledim olmadı wifi şifresini öğrenmek istiyorum telefonda kayıtlı olan
Yüklemeye çalıştığın uygulama telefonun ile uyumlu mu?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
norton hack işte nokia versiyonu ama olmuyo s40 için olanı bulamadım. c3-01 için varsa link verebilirmisin

s40 mı? :hmmm

s40 lara hack gerekmez ki, ayrıca bu dosyalar sis uzantılı yani symbian teller için, s40 lar sis çalıştırmaz...

thedoctor49

Üye
s40 mı? :hmmm s40 lara hack gerekmez ki, ayrıca bu dosyalar sis uzantılı yani symbian teller için, s40 lar sis çalıştırmaz...
peki wifi şifresini nasıl öğrencem yardımcı olurmusun bulamıyorum ben
bide başka yerlerde okuduğum kadarıyla sybian s40 işletim sistemi diye yazıyodu s40 ondan deniyodum norton u

oozcan42

Üye
neyi atıyoruz yha :D

amapwa

Üye
telefondan yüklenmiyo mu of ya of ama niye ki :* :) ;) :( :( :( :( :( :( :( :( :(

- - - Eklendi - - -

ah anam ah ne sanssizim :(

- - - Eklendi - - -

kim yardım eder

- - - Eklendi - - -

:D kime diyon ya yağ yağ of

Emrgncy

Emrgncy

Üye
peki wifi şifresini nasıl öğrencem yardımcı olurmusun bulamıyorum ben
bide başka yerlerde okuduğum kadarıyla sybian s40 işletim sistemi diye yazıyodu s40 ondan deniyodum norton u

Norton'un s40 versiyonu varmı bilmiyorum ama olsada sadece norton ile hack olmaz...

- - - Eklendi - - -

telefondan yüklenmiyo mu of ya of ama niye ki :* :) ;) :( :( :( :( :( :( :( :( :(

- - - Eklendi - - -

ah anam ah ne sanssizim :(

- - - Eklendi - - -

kim yardım eder

- - - Eklendi - - -

:D kime diyon ya yağ yağ of

Bütün işlemler telefondan yapılıyor, Sen nasıl yapamıyorsun?
Ayrıca ne gibi bir hata alıyorsun?

halilbayhan

Üye
süper ya july playeri yüklemeyi başardımm

morhan2001

Üye
ğljbklmhig

- - - Eklendi - - -

ğljbklmhig

slyfer2029

Üye
selam ben hepsini yaptım sadece x plore dosyayı atamadım onu nasıl atacam

- - - Eklendi - - -

Bide son olarak telefonu hackledigimizi nasıl anlarız

Emrgncy

Emrgncy

Üye
selam ben hepsini yaptım sadece x plore dosyayı atamadım onu nasıl atacam

- - - Eklendi - - -

Bide son olarak telefonu hackledigimizi nasıl anlarız

x-plore da (kes) kopyala yapıştır yaparak taşıyabilirsin, unsigned uygulama yüklemeye çalışarak hack in olup olmadığını kontrol edebilirsin...

Üst Alt