[2012] Tüm Symbian Cihazlari 3 Dakika da Hacklemek (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

ali5771

Üye
Bizzat Sensation abımız paylasmıstır ona burdan tesekkurler :tşk: konu lınkı:TIKLA

1. Öncelikle NortonSymbianHackLDD.sis uygulamasını yükleyin.
2. Uygulamayı başlatın.
3. Sırasıyla Seçenekler - AntiVirus - Quarantine list deyin.
4. Seçenekler - Restore All deyin ve gelen "Do you really want to restore this entry from quarantine?" sorusuna Evet deyin.
5. Uygulamadan çıkın ve uygulama yöneticisinden Symantec Symbian Hack'i kaldırın. Ayrıca C:\shared\folder(burda içerisinde symantec geçen bir klasör olacak) klasörünü silin.
6. RomPatcherPlus_3.1_LiteVersion.sisx uygulamasını telefon hafızasına kurun.
7. Uygulamayı başlatın ve sırayla Open4all ve Installerserver'in üstüne gelip Options - Add to auto deyin. Garanti olsun diye telefonu kapatıp-açın. İşlem tamamdır.
- Open4all for access to file system
- Installserver for installing any unsigned applications ( if red cross - get installserver.exe here )
Set patches to auto if needed (Options - Add to auto)

GEREKLİ DOSYALAR EKLENTİDE

Yaw kardesim ben bu c/shared/folder bulamadım takıldım kaldım yardım edersen çok sevinırim

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
x plore ile bakabilirsin

olsada

Üye
gercekten de 3 dk surmedi bile. ve telefonu kapatip actigimda daha once yukleyemeyip de hevesi kursagimda kalan bircok uygulamayi yukledim. EMEGINE SAGLIK dostum

TuRKDiSK

Üye
5800 da yaptım canavar gibi çalışıor teşekkürler...

yaren_70

Üye
Arkadaşım telefonum 5800 söylediğiniz gibi yaptım.proğramlar yine yüklenmiyor sertifika istiyor. Ayrıyeten bilgisayardan proğramı yüklemeye çalıştığımda yüklenmez dosya boyutu çok büyük diyor.bu söylediklerini yapmadan önce böyle bir sorun yoktu.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Arkadaşım telefonum 5800 söylediğiniz gibi yaptım.proğramlar yine yüklenmiyor sertifika istiyor. Ayrıyeten bilgisayardan proğramı yüklemeye çalıştığımda yüklenmez dosya boyutu çok büyük diyor.bu söylediklerini yapmadan önce böyle bir sorun yoktu.

Rompatcherden installserveri etkinleştirdin mi

kezban yenge

kezban yenge

Üye
e66 da install server etkin olmadı yardım eder misiniz?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
e66 da install server etkin olmadı yardım eder misiniz?

Şu konuya git www.maxicep.com/symbian-s60v3-deste...kadar-kolay-ve-pratik-olur-buyrun-554048.html

yöntem1.zip diye dosya olacak onu indir
için de install serve.exe klasörleri var üzerinde 9.2 yazan klasörün içindeki
install serveri x-plore yardımıyla C/sys/bin klasörünün içine at. teli tekrar başlat Rom patcher deki yamaları aktif et. install serverin artık yeşil olması şart değil. Sertifika hatası veren bir pro yükle, yüklenirse tamamdır

axorbaba

Üye
Denedm olmadı yapamadk sertifika olayını deli etti

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Olmayan yer neresi
Nerde hata veriyor?

---------- Eklendi @ 17:26:46 ---------- Yazıldı @ 17:26:04 ----------

Açık yazarsan yardımcı oluruz

netnick

Üye
rom patcher yüklenmiyo

netnick

Üye
yüklemenin yarısında yüklenemiyor deyip kaptıyo

eoner

eoner

Üye
Vaybe ellerine sağlık cok teşekkürler.. :)

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim :)

netnick

Üye
sadece onda yapıyor

albaysb_fb

Üye
e66 çalışmadı sertifikalamadı..

albaysb_fb

Üye
e66 da kurdum fakat unsigned uygulama da sertifika hatası verdi..

Üst Alt