Emrgncy
Üye
e66 da kurdum fakat unsigned uygulama da sertifika hatası verdi..
Rom patcher yamalarını aktif ettinmi
e66 da kurdum fakat unsigned uygulama da sertifika hatası verdi..
Bizzat Sensation abımız paylasmıstır ona burdan tesekkurlerkonu lınkı:TIKLA
1. Öncelikle NortonSymbianHackLDD.sis uygulamasını yükleyin.
2. Uygulamayı başlatın.
3. Sırasıyla Seçenekler - AntiVirus - Quarantine list deyin.
4. Seçenekler - Restore All deyin ve gelen "Do you really want to restore this entry from quarantine?" sorusuna Evet deyin.
5. Uygulamadan çıkın ve uygulama yöneticisinden Symantec Symbian Hack'i kaldırın. Ayrıca C:\shared\folder(burda içerisinde symantec geçen bir klasör olacak) klasörünü silin.
6. RomPatcherPlus_3.1_LiteVersion.sisx uygulamasını telefon hafızasına kurun.
7. Uygulamayı başlatın ve sırayla Open4all ve Installerserver'in üstüne gelip Options - Add to auto deyin. Garanti olsun diye telefonu kapatıp-açın. İşlem tamamdır.
- Open4all for access to file system
- Installserver for installing any unsigned applications ( if red cross - get installserver.exe here )
Set patches to auto if needed (Options - Add to auto)
GEREKLİ DOSYALAR EKLENTİDE
aaaaaaa
tam 6 aydır kafayı yiyecektim hatta param olsa telefonu bir daha görmemek için evin duvarına öyle bir çarpacaktımki ya sabır dedim gün bugünmüş...OHHHHHHHHHHH BEEE nasıl teşekür etsek azdır valla..yok başka bir yolu işte biz program kuran kaldıranların bu çilesi bitmez valla..amaç öğrenmek ne nasıldır diye.1000 tane program varsa ancak 10 tanesi gerçek anlamda işe yarıyor..o yüzden çok iyi oldu artık öğrenmenin yolu açıldı
:vallahi oldu .çok çok teekkürler)
![]()
ANIL ARKADAŞIM.BEN E 7 TELEFONUMU BU YÖNTEMLE HACK LEMİŞTİM.E71 RM 346 v500.21.009 TELEFONDA HARBİDEN ÇILDIRMAK ÜZEREYİM.NORTONU SABAH YÜKLEDİM LİSANS İSTEDİ.TELEFONA HARD FORMAT ATTIM.BU GECE İSE NORTONU YÜKLEDİM VE DEDİKLERİNİ BİREBİR YAPTIM.ROMPATCHER ÇALIŞTIRDIM.BURADA EKRANDA OLAN İKİ DOSYA İÇİN ADD TO AUTO DEDİM.burada her ikisinin YEŞİL renk olması lazım.Yukarıdaki DOSYA YEŞİL OLMUYOR.E71 EKRAN DOKUNMATİK OLMADIĞI İÇİN ONAY TUŞU İLE YAPIYORUM.ALTTAKİ DOSYA YEŞİL OLUYOR.
BU İŞLEMLER SONRASINDA XPLORE YARDIMI İLE C İÇİNDE SYS-BIN KLASÖRÜNE INSTALLSERVER.EXE DOSYASINI ATACAĞIM.AMA YUKARIDAKİ SORUN NEDENİ İLE YAPAMIYORUM.SON SORUM ROMPATCHER 'İ HAFIZA KARTINA YÜKLEMEMİZ GEREKMİYORMU.TELEFON HAFIZASI DEMİŞSİNİZ.BENDE BURAYA KURDUM,KALDIRMAK MÜMKÜN OLMADI.BİZİM E71 BİR HARD FORMAT DAHA GÖRDÜ.ZATEN BİR DAHA GÖRÜRSE ......ARKADAŞLAR LÜTFEN VARSAYIMLA BANA CEVAP YAZMAYIN.ANIL USTA....CEVAP BEKLİYORUM.
aaaaaaa
n8 e yüklemelri yaptığım dediğin bütün yolları yaptım fakat hala sertifika hatası veriyor... ne yapmalıyım???