[2012] Tüm Symbian Cihazlari 3 Dakika da Hacklemek (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
bı yerde hata yaptın bence :hmmm

BARMEN81

BARMEN81

Üye
Anıl bey malesef hata yok hafıza kartını felan cıkardım. Tekrar format attım. Tamamı ıle yukledım. Kapattım açtım. Hala open4all yeşil diğeri mavi yanıyor. Üzerini tekrar tıkladığımda kırmızı çarpı
işareti çıkıyor. Sanırım E63 te olmuyor. :(

mstf_l

mstf_l

Üye
Anıl bey malesef hata yok hafıza kartını felan cıkardım. Tekrar format attım. Tamamı ıle yukledım. Kapattım açtım. Hala open4all yeşil diğeri mavi yanıyor. Üzerini tekrar tıkladığımda kırmızı çarpı
işareti çıkıyor. Sanırım E63 te olmuyor. :(

Open4 all acıkken sys/bin klasörüne 9.2 icin installserver atacaksın

----------Eklendi @ 20:07:03 ---------- Yazıldı @ 20:02:16 ----------

Gürsel.k

Üye
5800 a kurdum denedim çalışıyor harika bir şey cok teşekkürler.

BARMEN81

BARMEN81

Üye
9.2 için installserver atacaksın demişsiniz... Nerden bulabılırım bu dosyayı. Ve 9.2 için kısmını açabilirmisiniz.???

lionheart_lw

Üye
sorum şu olacak benimde hafızadan bişey gidiyor mu bu işlem yapılırken?

lionheart_lw

Üye
çok teşekkürler konuyu açalı çok uzun süre olmuş fakat ilgin için teşekkür ederim :)

----------Eklendi @ 23:41:21 ---------- Yazıldı @ 23:32:59 ----------

ha birde hacklediğimizi nasıl anlıyoruz ??

isocosgun83

isocosgun83

Üye
emeği geçenlere çok teşekkürler harika gerçekten.

gncerhan

gncerhan

Üye
iki yıldır lanet N97'mi h*cklemek için çabaladım ama karşıma kota düşmanı, zaman öldüren, sonu hüsranla biten uygulamalar çıktı vee 2 yıllık bekleyişin ardından sadece 5 dakika süren bir işlem ve sonuç başarı !:D teşekkürler maxicep teşekkürler anılbaran!! :tşk:

mstf_l

mstf_l

Üye
çok teşekkürler konuyu açalı çok uzun süre olmuş fakat ilgin için teşekkür ederim :)

----------Eklendi @ 23:41:21 ---------- Yazıldı @ 23:32:59 ----------

ha birde hacklediğimizi nasıl anlıyoruz ??

Sistem dosyalarına erisebiliyorsan ve unsigned uygulama yükleyebiliyorsan hacklidir

----------Eklendi @ 09:00:46 ---------- Yazıldı @ 08:59:56 ----------

9.2 için installserver atacaksın demişsiniz... Nerden bulabılırım bu dosyayı. Ve 9.2 için kısmını açabilirmisiniz.???

Mesajımda ki eklentide vardı ama bi daha vereyim

----------Eklendi @ 09:01:23 ---------- Yazıldı @ 09:00:46 ----------

burda işte

----------Eklendi @ 23:25:43 ---------- Yazıldı @ 23:25:25 ----------

gitmez

Özür dilerim anıl görmemisim yazdıgını :)

HasanSiyar

Üye
hocam benim telefon n97 mini norton symbianhack dosyası yüklenmiyo :( yardımcı olabilir misin?

BurakTura

BurakTura

Üye
nokıa 7610 hacklenmıyor...:vur

KaRa__HiLaL

Üye
Öncelikle kişisel olarak konuyu açan arkadaşımıza ve ekip olarak Maxicepe teşekkür ediyorum. Bir sorum olacak sizlere. Şimdi ben 5800 için sorunsuz bir şekilde yükledim ve sorunsuz çalışıyor programlar. Fakat ilk defa hack yapacağım. Bu yöntem kolay geldi o yüzden denedim ama bundan sonra ne yapacağımı bilmiyorum. Yani şimdi bunları uyguladım yükledim falan telefonum hacklenmiş mi oldu? Olduysa cfw nasıl kurarım. Yardım edebilir misiniz?

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
Öncelikle kişisel olarak konuyu açan arkadaşımıza ve ekip olarak Maxicepe teşekkür ediyorum. Bir sorum olacak sizlere. Şimdi ben 5800 için sorunsuz bir şekilde yükledim ve sorunsuz çalışıyor programlar. Fakat ilk defa hack yapacağım. Bu yöntem kolay geldi o yüzden denedim ama bundan sonra ne yapacağımı bilmiyorum. Yani şimdi bunları uyguladım yükledim falan telefonum hacklenmiş mi oldu? Olduysa cfw nasıl kurarım. Yardım edebilir misiniz?
oohoo kardeşim küçümsemek için yazmıyorum ama sen daha hack yapamamışsın cfw diyorsun orada yazanları düzgünce uyguladıysan hacklenmiştir. cfw ye hiç niyetlenme eline alırsın sonra telefonu eğer çok cfw istiyorsan 3-4 hafta araştır iyice bilgilen sonra denersin ama en iyisi ofw :)

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi

cfw kurarız cfw daha performanslı .Bı muddet böyle idare et.Cfw başka turlu kuruluyor

KaRa__HiLaL

Üye
Siyahterapi napalım ilk defa böyle bir işe kalkıştım önerin için sağol :)

Cfwyi kurmayı da deneyecektim ama hacklemek gerekiyormuş önce o yüzden yapamadım. Şimdi de cfw yapmak istiyorum. Kafama göre kullanmak istiyorum :)

Üst Alt