Anıl bey malesef hata yok hafıza kartını felan cıkardım. Tekrar format attım. Tamamı ıle yukledım. Kapattım açtım. Hala open4all yeşil diğeri mavi yanıyor. Üzerini tekrar tıkladığımda kırmızı çarpı
işareti çıkıyor. Sanırım E63 te olmuyor.![]()
9.2 için installserver atacaksın demişsiniz... Nerden bulabılırım bu dosyayı. Ve 9.2 için kısmını açabilirmisiniz.???
sorum şu olacak benimde hafızadan bişey gidiyor mu bu işlem yapılırken?
çok teşekkürler konuyu açalı çok uzun süre olmuş fakat ilgin için teşekkür ederim
----------Eklendi @ 23:41:21 ---------- Yazıldı @ 23:32:59 ----------
ha birde hacklediğimizi nasıl anlıyoruz ??
9.2 için installserver atacaksın demişsiniz... Nerden bulabılırım bu dosyayı. Ve 9.2 için kısmını açabilirmisiniz.???
burda işteLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
----------Eklendi @ 23:25:43 ---------- Yazıldı @ 23:25:25 ----------
gitmez

hocam benim telefon n97 mini norton symbianhack dosyası yüklenmiyoyardımcı olabilir misin?
7610 munokıa 7610 hacklenmıyor...![]()
Asi sagocu kardeş 7610'a sis yüklemeyi mi planlıyorsunnokıa 7610 hacklenmıyor...![]()
oohoo kardeşim küçümsemek için yazmıyorum ama sen daha hack yapamamışsın cfw diyorsun orada yazanları düzgünce uyguladıysan hacklenmiştir. cfw ye hiç niyetlenme eline alırsın sonra telefonu eğer çok cfw istiyorsan 3-4 hafta araştır iyice bilgilen sonra denersin ama en iyisi ofwÖncelikle kişisel olarak konuyu açan arkadaşımıza ve ekip olarak Maxicepe teşekkür ediyorum. Bir sorum olacak sizlere. Şimdi ben 5800 için sorunsuz bir şekilde yükledim ve sorunsuz çalışıyor programlar. Fakat ilk defa hack yapacağım. Bu yöntem kolay geldi o yüzden denedim ama bundan sonra ne yapacağımı bilmiyorum. Yani şimdi bunları uyguladım yükledim falan telefonum hacklenmiş mi oldu? Olduysa cfw nasıl kurarım. Yardım edebilir misiniz?

Öncelikle kişisel olarak konuyu açan arkadaşımıza ve ekip olarak Maxicepe teşekkür ediyorum. Bir sorum olacak sizlere. Şimdi ben 5800 için sorunsuz bir şekilde yükledim ve sorunsuz çalışıyor programlar. Fakat ilk defa hack yapacağım. Bu yöntem kolay geldi o yüzden denedim ama bundan sonra ne yapacağımı bilmiyorum. Yani şimdi bunları uyguladım yükledim falan telefonum hacklenmiş mi oldu? Olduysa cfw nasıl kurarım. Yardım edebilir misiniz?