[2012] Tüm Symbian Cihazlari 3 Dakika da Hacklemek (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
:oke:

5800_xpress_M

Üye
yardım teklifin için teşekkür ederim ama başka bi konudan bakarak hackledim...

forcerecon

forcerecon

Üye
Öylemiiii ben mi açıp gittim . O konuyu actıgımdan beri . Haftada en az 2-3 kişiden pm geliyor. Hepsınede yqrdım ediyom. Konuyu açıp gitmem ben.Bunu unutmqyın. En son gitceklerden biriyi m şuan 6 tane mesaj vqr hack ile ilgili. Hasta oldugum için cevqplqmadım. Gece cevap vercem dqha onlqr sırada bekliyor. Konunu içinde. Ayrı konu linki vqr orda hangi adımları uygulayqcqgın yazıyor hemde türkçe . Konuyu sensation abi açtı.Ben de sizi orayq yönlendiriyom olay bu. Sen bi ugraş yapamassan yardım iste.yardım edeyim.

----------Eklendi @ 18:43:01 ---------- Yazıldı @ 18:42:23 ----------

Sende ugraş yapamasssan yardım ederim sana
ya uğraşçamda ortada link tok bişi yok.Neyi napcam belli değil ;)

crxumut

Üye
biri yardımcı olabılırmı? 5800 nasıl hack yapıcam 1.sayfada anlatmışsın ama nerde link yada ben bulamadm

lolaman

lolaman

Üye
Yapmak istiyorumda üşeniyorum ya kur kaldır bidaha uygulama yöneticisini bul falan :D hiç kurcalamadım telefonu derinden :D

forcerecon

forcerecon

Üye
ya bende şu hatayı veriyor."Restore Failed:File already exists"

5800_xpress_M

Üye
dosyaları tam atamadın galiba dosyalarda eksik var tekrar dene istersen

5800_xpress_M

Üye
kardeş o zaman arama butonuna tıkla 5800 hacklemeyaz arattır "bir hack yöntemi bu kadar mi kolay olur (buyrun)" gibi bir konu var ondan dene... Bende dün oradan hackledim..

jackal4426

Üye
rompatcher dosyasını kurarken sertifika hatası veriyor bide restory deyince gelen yazya evet diyorum gene bi hata veriyor yardımcı olursan sevinirim

5800_xpress_M

Üye
kardeş o zaman bi önceki mesajda yazdığım konuyu arattır oradan dene o yol farklı şimdi mobilden girdiğim için link veremiyorum...Bu hack yöntemini bilmediğim için genel konuşuyorum ama diğer yolu denersen daha iyi yardımcı olurum..

ayhanbabacano

Üye
RomPatcherPlus_3.1 sertifika hatası veriyor nasıl yükleyecem ben!!!

5800_xpress_M

Üye
rompathceri yeniden indir dene... Arama butonuna tıkla rompatcher yaz arattır mutlaka bulursun...

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
bana özeldn başvur

kroniqask

kroniqask

Üye
ya bu NortonSymbianHack.sisx virüs tarama programımı :S walla beceremedim :D help meeeee anıl azcık yardım etsene :(

fazıl kadir

Üye
ya warya sizin werdiğiniz programların hiçbiri işe yaramıyor wirüs programında dedeğiniz gibi restore diyorum hata weriyor siliyorum rompatcer i yükleymiyorum yani bu telefonu hayatım boyunca uğraşsam hackleyemem onu anladım artık

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
ya warya sizin werdiğiniz programların hiçbiri işe yaramıyor wirüs programında dedeğiniz gibi restore diyorum hata weriyor siliyorum rompatcer i yükleymiyorum yani bu telefonu hayatım boyunca uğraşsam hackleyemem onu anladım artık

format at kardeşim . Düzeliyor. Hacklenmeyen telefon yoktur :oke:

hakan_710

hakan_710

Üye
al burdan bak bence bide konuya değilde uygulayana bul istersen sorunu herkes yapabiliyosa sorunu kendinde ara biraz da http://www.maxicep.com/symbian-3-sistem-modifikasyon/symbian-hack-572991.html

Üst Alt