ya uğraşçamda ortada link tok bişi yok.Neyi napcam belli değilÖylemiiii ben mi açıp gittim . O konuyu actıgımdan beri . Haftada en az 2-3 kişiden pm geliyor. Hepsınede yqrdım ediyom. Konuyu açıp gitmem ben.Bunu unutmqyın. En son gitceklerden biriyi m şuan 6 tane mesaj vqr hack ile ilgili. Hasta oldugum için cevqplqmadım. Gece cevap vercem dqha onlqr sırada bekliyor. Konunu içinde. Ayrı konu linki vqr orda hangi adımları uygulayqcqgın yazıyor hemde türkçe . Konuyu sensation abi açtı.Ben de sizi orayq yönlendiriyom olay bu. Sen bi ugraş yapamassan yardım iste.yardım edeyim.
----------Eklendi @ 18:43:01 ---------- Yazıldı @ 18:42:23 ----------
Sende ugraş yapamasssan yardım ederim sana
ya uğraşçamda ortada link tok bişi yok.Neyi napcam belli değil![]()
dosyaları tam atamadın galiba dosyalarda eksik var tekrar dene istersen
4 kere silip yükledim yine aynı hata :/ya bu NortonSymbianHack.sisx virüs tarama programımı :S walla beceremedimhelp meeeee anıl azcık yardım etsene
![]()

ya warya sizin werdiğiniz programların hiçbiri işe yaramıyor wirüs programında dedeğiniz gibi restore diyorum hata weriyor siliyorum rompatcer i yükleymiyorum yani bu telefonu hayatım boyunca uğraşsam hackleyemem onu anladım artık

al burdan bak bence bide konuya değilde uygulayana bul istersen sorunu herkes yapabiliyosa sorunu kendinde ara biraz da http://www.maxicep.com/symbian-3-sistem-modifikasyon/symbian-hack-572991.htmlya warya sizin werdiğiniz programların hiçbiri işe yaramıyor wirüs programında dedeğiniz gibi restore diyorum hata weriyor siliyorum rompatcer i yükleymiyorum yani bu telefonu hayatım boyunca uğraşsam hackleyemem onu anladım artık