[2012] Tüm Symbian Cihazlari 3 Dakika da Hacklemek (Güncellendi)

Fibbs55

Üye
abi 1 saat uğraştım ama 5800 ın installını xplore ile c.sys e atamıyorum not found felan diyitelefonu kapattıktan sonra rompatcherdaki şey kapanıyor açmadan kopyalanmıyormuş . yazına eklersen sevinirim

toprak00

Üye
pelı sys / bin konumuna nasıl atıyoz.

Emrgncy

Üye
taşıyacağın dosya zipin içerisindeyse, zipi x-plore ile aç ve seçenekler > çıkar de ve hedef olarak C:/sys/bin konumunu seç, eğer C: kök dizinini seçer seçmez dosyayı kök dizine atıyorsa, attığı yerden sys klasörüne oradandan da bin klasörüne taşıyabilirsin..

Not: Eğer sys klasörü açılmıyorsa x-plore ayarlara gir ve üstteki tüm kutucukları işaretle, sonra rompatcher uygulamasını çalıştırıp open4all yamasını aktif et, artık x-plore ile C:/sys/bin konumu görülecektir..

YİYMAZ

Üye
installserver.exe xplore programıu c/sys/ açılmıyor

bytako

Üye
arkadaşlar installserver.exe burdan bldum ındırdım ama bu sys.bin klasörüne nasıl atıcam ?son adımda takıldım arkaşlar yardımcı olun lütfen bu bin klasörune o dosyayı nasıl taşıcaz ??

Emrgncy

Üye
arkadaşlar installserver.exe burdan bldum ındırdım ama bu sys.bin klasörüne nasıl atıcam ?son adımda takıldım arkaşlar yardımcı olun lütfen bu bin klasörune o dosyayı nasıl taşıcaz ??
taşıyacağın dosya zip içerisindeyse, zipi x-plore ile aç ve dosyayı işaretleyip seçeneklerden çıkar de, hedef olarak C:/sys/bin konumunu seç, eğer C:/ kök dizinini seçer seçmez oraya çıkarıyorsa C:/ kök dizininden sys klasörüne ordan da bin klasörüne taşıyabilirsin..

dosya zip dışında ise taşı veya kopyala seçenekleriyle aynı işlemi yapabilirsin.

x-plore türkçe değilse sırayla menu> tools> configuration tuşla ve açılan sayfada öncelikle üstteki tüm kutucukları işaretle, sonra aşağıya doğru inip language yazan yerin kenarındaki ok işaretine dil türkçe olana kadar tıkla..

Eğer sys/bin klasörü görünmüyorsa rompatcher uygulamasını çalıştırıp open4all yamasını aktif et..

Akşam akşam destan yazdım la

toprak00

Üye
x-plore dosyasıni indir onu da forum da indirirsn
al link e tikla x-plore indirsn

uğrası için tesekkürler dediğin maddeleri sırasıyla yaptım fakat 8. maddeyi anlamadım zip dosyasını ve x plore yi tele mi atacağız atacaksak nasıl 5800 için uygun olan dosyayı tasıyacağız anlamadım yahu 8. maddeyi açıklarsan cok sevinirim şimdiden sağolasınn

Emrgncy

Üye
installservers_pack.zip dosyasını telefonuna indirip x-plore yardımıyla zip dosyasını açacaksın, içinden telefonun işletim sistemine uygun olan install exe dosyasını yine x-plore yardımıyla C:/sys/bin konumuna atacaksın... telefonunu yeniden başlat işlem tamamdır..

yapamadığın yerde mesaj at yardımcı olurum..

c6 01 de sys var bin yok içinde boş

Emrgncy

Üye
c6 01 de sys var bin yok içinde boş
Enes ciğim x-plore ayarlara gir ve üstteki tüm kutucukları işaretle, sonra rompatcher dan open4all yamasını aktif edip x-plore ile tekrar bak bakalım sys/bin klasörü gelmiş mi

rompatherı açıyorum sys/bin/patches.dll gibi bişey no fount diyo abi

Emrgncy

Üye
rompatherı açıyorum sys/bin/patches.dll gibi bişey no fount diyo abi
senin patches klasörü yok beklemede kal

zip dosyasını indirip x-plore ile aç ve içindeki klasörü C:/ kök dizinine at, muhtemelen düzelecektir..

Tepkiler: Toprak47
yaptıım. Şimdi sınıyacam. Sağ olun