Emrgncy
Üye
Zip dosyasını x-plore ile aç ve içindeki install dosyasını yüklemeye çalışma, yine x-plore yardımıyla C:/sys/bin konumuna at....install serverı indiryorum açtığımda google harita uygulaması açılıyo
- - - Eklendi - - -
arkadaşlar installservers_pack.zip dosyasını ilk indirip açtığımda telefonumda yüklü olan google harita açıldı google haritayi silip tekrar installservers_pack.zip dosyasını indirip açtığımda dosya türü desteklenmiyo diyo bi çare
C:/sys/bin konumuna gerekli install dosyasını attın mı?birader kötülemek gibi olmasın ama ben denedim olmadı yazdığın şeyleri yaptım ama olmadı telefonum C6-00 yardımcı olursan sevinirim...
Attım birader rompatcher danda aktif ettim ama gene olmadı maalesefnasıl yapıcaz bi yardım etsen verdiği hata da şu "uygulama yüklenemiyor yetkilendirme başarısız."
teşekkürler gerçekten uğraştırmayan basit bi çözüm olmuş. yalnız işlemleri yaptıktan sonra x-plore ve rompatcher uygulamalarını saklamak zorunda mıyız yoksa silebiliyor muyuz?
tmm kontrol ettim yazılım yükleme seçeneğlnde "tümü", çevrimiçi sertifika kontrolü de "kapalı" yani doğru ayarlar...
- - - Eklendi - - -
tmm kontrol ettim yazılım yükleme seçeneğlnde "tümü", çevrimiçi sertifika kontrolü de "kapalı" yani doğru ayarlar... hatanın ayrıntılarına tıkladığımdada "uygulama bu telefon tarafından desteklenmeyen bir sertifika ile imzalandı" yazıyor zaten bizim amacımızda böyle uygulamaları yüklemek değil mi hack in amacı da bu değil mi?
Eyvallah...Tmmdır Birader Sonunda İsyan Ettim Telefona Hard format attım düzeldi ne alakaysaYinede Yardımların İçin Çok sağol...
Dosyaların hepsi eklenti, hangi linkten bahsediyorsunAbi link çalışmıyo
abi qfs.mobi den başka bi yerden link olarak atabilir misin oradan nasıl alacağımı bilmiyorum
Dosyaların hepsi eklenti, hangi linkten bahsediyorsun
abi qfs.mobi den başka bi yerden link olarak atabilir misin oradan nasıl alacağımı bilmiyorum
Abi link çalışmıyo
abi baktım ama dosya yükle 5 dosya falan diyo
Link'e tıkla, link ölmemişse direk indir butonu çıkar zaten..
- - - Eklendi - - -
Üst mesajdaki linkten bahsediyorsan kontrol ettim çalışıyor...
Telefon modelini söyle, ona göre tekrar upload edeyim...abi baktım ama dosya yükle 5 dosya falan diyo
Nasıl bir hata alıyorsun...NortonSymbianHackLDD.sis uygulamayı kurmaya izin vermiyor telefon ne yapmam lazım kardeşler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?