[2012] Tüm Symbian Cihazlari 3 Dakika da Hacklemek (Güncellendi)

installserver.exe yi atınca bitiyo mu direk ya? :/

sağolasın kardeşim,telefonun usb kablosu ile atıyorum çalışmayabilir uyarısı veriyo bunun bir etkisi olur mu?

çok teşekkürler kardeşim,işe yaradı sağ olasın.

nokia 701 denedm yüklenmedi yerleşik bileşen diye sorn aldmm

nestive

Üye
Kardeşim,ilk programı yani Nortonu yüklemeye çalışırken Online sertifika kontrolü başarısız diyor. Telefon C5-03. Yardımcı olabilir misin acaba?

Emrgncy

Üye
Kardeşim,ilk programı yani Nortonu yüklemeye çalışırken Online sertifika kontrolü başarısız diyor. Telefon C5-03. Yardımcı olabilir misin acaba?

Yükleme ayarlarını kontrol et,

Yazılım yüklemeyi 'Tümü', Çevrim içi sert. kont. 'Kapalı' olarak seçeceksin...

kardeşim x-plore deki dosyayı c sys bin dosyasının içine atamadım. Nasıl atıcağız . Bi yardımcı olursanız sevinirim
Telefonum 5800

a-b-i

Üye
hack için çok teşekkürler gayet güzel herşey yükleniyor ama sizlere bir sorum olacak foursquare uygulamasını yükledim ancak log in dediğim de 'ssl handshake' hatası alıyorum. çözümünü bilen var mı? daha önce yapmıştım ancak artık olmuyor

bu işlemi telefondan gerçekleştirebilirmiyiz?

Emrgncy

Üye
kardeşim x-plore deki dosyayı c sys bin dosyasının içine atamadım. Nasıl atıcağız . Bi yardımcı olursanız sevinirim
Telefonum 5800

Öncelikle x-plore ayarlara gir ve üstteki tüm kutucuğu işaretle sonra Rompatcher uygulamasını çalıştırıp open4all yamasını aktif et.
Bu işlem C:/sys/bin konumunu görmeni sağlayacak...

sonra taşıyacağın dosya zip içerisindeyse dosyayı seç ve seçeneklerden çıkar ı tıkla, daha sonra hedef olarak C:/sys/bin konumunu seç,

Eğer daha C:/ sürücüsünü açar açmaz, dosyayı C:/ kök dizinine atıyorsa, C:/ kök dizinine attığı dosyayı seç ve yine seçeneklerden kes de ve sys klasörüne yapıştır, sonra yine aynı yöntemle sys klasöründen bin klasörüne taşı...

- - - Eklendi - - -

bu işlemi telefondan gerçekleştirebilirmiyiz?

Bütün işlemler telefondan...

kadikoy

Üye
ÇOK ÇOK YARARLI ,TEŞEKKÜRLER.

teşekküler çok yardımcı oldunuz

Kardeş yaptım hepsini ama telefonun hacklenip hacklenmediğini nasıl anlayacağım yardım edersen sevinirim olup olmadığını bilelimde?