Emrgncy Üye kralmuco90' Alıntı: Ben hackli kullanıyorum da.Ramblow a girdikten 1-2saniye sonra tel yendn bşlyo.Nedn böyle? Tel:5800 NOT:Hack dn önce sorunsuz çalışıyodu. Genişletmek için tıkla ... Rompatcher'ın yamaları pasifleştir öyle dene girmeyi...
kralmuco90' Alıntı: Ben hackli kullanıyorum da.Ramblow a girdikten 1-2saniye sonra tel yendn bşlyo.Nedn böyle? Tel:5800 NOT:Hack dn önce sorunsuz çalışıyodu. Genişletmek için tıkla ... Rompatcher'ın yamaları pasifleştir öyle dene girmeyi...
Emrgncy Üye nefretim57' Alıntı: benim e 63 te bu program setifika hatası verdi nasıl yapacam yardımcı olun lütfen Genişletmek için tıkla ... Uygulama yöneticisinden Yükleme ayarlarında gir Yazılım yükleme tümü çevrimiçi sertifika kontrolünü kapalı olarak seç tekrar dene
nefretim57' Alıntı: benim e 63 te bu program setifika hatası verdi nasıl yapacam yardımcı olun lütfen Genişletmek için tıkla ... Uygulama yöneticisinden Yükleme ayarlarında gir Yazılım yükleme tümü çevrimiçi sertifika kontrolünü kapalı olarak seç tekrar dene
nefretim57 Üye Emrgncy112' Alıntı: Uygulama yöneticisinden Yükleme ayarlarında gir Yazılım yükleme tümü çevrimiçi sertifika kontrolünü kapalı olarak seç tekrar dene Genişletmek için tıkla ... Eyvallah ustad sagolasın oldu
Emrgncy112' Alıntı: Uygulama yöneticisinden Yükleme ayarlarında gir Yazılım yükleme tümü çevrimiçi sertifika kontrolünü kapalı olarak seç tekrar dene Genişletmek için tıkla ... Eyvallah ustad sagolasın oldu
anılbaran Üye Konu Sahibi rica ederim .Yoklugumda yardımcı olanlara çok teşekkürler artık konu ile ilgilenebilirim
Emrgncy Üye fethi zeybek' Alıntı: symantec diye bi dosya bulamadım Genişletmek için tıkla ... O dosyayı silmesende olur ama bulursan sil... Hack olduysa sorun yok.
fethi zeybek' Alıntı: symantec diye bi dosya bulamadım Genişletmek için tıkla ... O dosyayı silmesende olur ama bulursan sil... Hack olduysa sorun yok.
Emrgncy Üye 07bilal' Alıntı: bu yöntem s^3 te geçerli mi ? Genişletmek için tıkla ... Evet ama en sonunda telefonuna uymlu installserver.exe dosyasını C/sys /bin klasörüne atman gerekli. Sen baştan itibaren işlemleri yap o kısma gelince yardımcı oluruz. Pm atman yeterli
07bilal' Alıntı: bu yöntem s^3 te geçerli mi ? Genişletmek için tıkla ... Evet ama en sonunda telefonuna uymlu installserver.exe dosyasını C/sys /bin klasörüne atman gerekli. Sen baştan itibaren işlemleri yap o kısma gelince yardımcı oluruz. Pm atman yeterli
anılbaran Üye Konu Sahibi 07bilal' Alıntı: bu yöntem s^3 te geçerli mi ? Genişletmek için tıkla ... evet daha önce belle kullananlar bu yöntem ile hackledigini söylemişti.
07bilal' Alıntı: bu yöntem s^3 te geçerli mi ? Genişletmek için tıkla ... evet daha önce belle kullananlar bu yöntem ile hackledigini söylemişti.
osmanmert99 Üye Çok teşekkür ederim ama bazı uygulamalrda sertifika kısıtlandı gibi bişey diyor bir bilginiz varmı ama onun haricinde oldu teşekkürler..
Çok teşekkür ederim ama bazı uygulamalrda sertifika kısıtlandı gibi bişey diyor bir bilginiz varmı ama onun haricinde oldu teşekkürler..
xGrandMasterx Üye yaw telefonu hackliyecemde eklentideki dosyaları yükleyemiyom sertifika hatası yazıyo ??
anılbaran Üye Konu Sahibi niye ki n73 mü sein telefon eger n73 ise onlar içi daha kolay hack yöntemleri var diye biliyorum eger bu olmuyorsa tabi
niye ki n73 mü sein telefon eger n73 ise onlar içi daha kolay hack yöntemleri var diye biliyorum eger bu olmuyorsa tabi
Emrgncy Üye xGrandMasterx' Alıntı: yaw telefonu hackliyecemde eklentideki dosyaları yükleyemiyom sertifika hatası yazıyo ?? Genişletmek için tıkla ... Yükleme ayarlarından Yazılım yüklemeyi 'Tümü' Çevrim içi sertifika kontrolünü 'Kapalı' yap tekrar dene yükleyecektir...
xGrandMasterx' Alıntı: yaw telefonu hackliyecemde eklentideki dosyaları yükleyemiyom sertifika hatası yazıyo ?? Genişletmek için tıkla ... Yükleme ayarlarından Yazılım yüklemeyi 'Tümü' Çevrim içi sertifika kontrolünü 'Kapalı' yap tekrar dene yükleyecektir...