2012 AC Schnitzer BMW 6-Serisi Gran Coupe

Sponsorlu Bağlantılar

x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
2012 AC Schnitzer BMW 6-Serisi Gran Coupe
[h=2]Ünlü BMW modifiye markası AC Schnitzer tarafından modifiye edilen BMW 6-Serisi Gran Coupe can yakıyor![/h]
Sınırsız ayrıcalık: AC Schnitzer farkıyla 6-Serisi Gran Coupe!
Güçlü dinamiklik, spor performans ve eşsiz benzersiz bir zarafet, kusursuz bir biçimde sadece BMW 6-Serisi Gran Coupe ile sunuluyor. Modifiye meraklılarına müjdeyi veriyoruz: AC Schnitzer bir kez daha müthiş bir çalışmaya imza atarak sınıfının en kaliteli araçlarından biri olan dört kapılı coupe modelini elden geçiriyor!

BMW 640d için 313 beygirden 360 beygire yükselen güç, 640i modeli için ise 320 beygirden 360 beygire fırlayarak fark yaratıyor. Bu çalışması ile sportif performans ve dinamizm konusunda daima en üst noktayı hedeflediğini bir kez daha kanıtlayan AC Schnitzer firması, araba severlere son derece etkileyici bir ürün sunuyor. Aachen şehrinde bulunan uzmanların işçiliğiyle akıllı teknolojiden ve konsantre güçten nasibini alan araç, AC Schnitzer’in başarılarla dolu kataloğuna hızlı bir giriş yapıyor. Firmanın çift çıkışlı spor arka susturucular, krom “Sports Trim” egzost çıkışlarıyla birleştiğinde ortaya böyle müthiş bir görüntü çıkıyor.

Artı yönde ivmelenme ne kadar sağlamsa, eksi yönde ivmelenme de bir o kadar sağlam olmalı! AC Schnitzer’e ait 8 pistonlu yüksek performans frenleme sistemi ön kısımda durmayı sağlarken modifiye uzxmanları standartları yeniden şekillendiriyor. 8 pistonlu sabitlenmiş kaliperlerden, 8 parçalık fren balatalarından ve fren kaliper tutucularından oluşan sistem; kusursuzluğun bile geliştirilebilir olduğunu gözler önüne seriyor. Aynı güvenlik yol tutuşu için de geçerli: AC Schnitzer’in süspansiyon yay takımı, zaten mükemmel olan sürüş dinamiklerini daha da ileriye götürmenin bir yolunu buluyor!

Gövde ile ilgili tasarım çalışmalarına gelecek olursak AC Schnitzer imzalı 6-Serisi Gran Coupe’nin modifiyeleri, mükemmeliyetçi müşteriler için mükemmeliyetçi ustalar tarafından yaratılmış! Ön karlık, kromlanmış ön mazgal, yan etek uzantıları ve arka etek koruyucu film sayesinde araç ekstra sportif bir görünüme kavuşurken kabin içerisinde de ayrıcalıklar “Evo” spor hava yastıklı direksiyon ile soyunu devam ettiriyor.
En üst düzey kalite ile üretilmiş ekipmanlar BMW 6-Serisi Gran Coupe ile standart olarak sunulurken iç kabinde bulunan alüminyum desenler, araca daha sofistike bir cila ile damga vuruyor. i-Drive sistem kontrolünü kaplamak üzere tercih edilmiş olan “Black Line” alüminyum hatlar, alüminyum pedallar ve kadife paspaslar, araca daha lüks bir benzersizlik sağlıyor.

Şık coupe modelinin çamurluklarını doldurma ayrıcalığına sahip olan o şanslı jantlar ise 19 ve 20 inç boyutlarında tercih edilebiliyor. Hafif ağırlıktaki dövülmüş alaşımlar 9.0 x 21” ve 10.0 x 21” boyutunda iken önlerde 255/30 R 21 ve arkalarda 295/25 R 21 ölçüsünde ki yarış tekerleri giydirilmiş halde bulunuyor.
Mükemmeliyetçilik kelimesi, kusursuzluk için çabalamak şeklinde tanımlanabilir. Bu cümle ise, AC Schnitzer işbirliği altında çalışan tüm uzmanların tek parolası. AC Schnitzer imzalı bu BMW 6-Serisi Gran Coupe modeli ise bizlere tek bir şey hatırlatıyor; bazen zaten çok iyi olan bir şey bile daha iyi bir hale getirilebilir!

 
  • Beğen
Tepkiler: -Akıncı

Benzer Konular

Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
488
Kingmortall
x-scarface
Cevap
0
Görüntüleme
489
x-scarface
x-scarface
Cevap
0
Görüntüleme
413
x-scarface


Üst Alt