evet neo v mini bile alacaktir
doctorrr Üye MoonLife01' Alıntı: evet neo v mini bile alacaktir Genişletmek için tıkla ... neo v mini mi neo v, mini mi
MoonLife01' Alıntı: evet neo v mini bile alacaktir Genişletmek için tıkla ... neo v mini mi neo v, mini mi
TheSandwich Üye enes-1907' Alıntı: bndede var da kurunca çalışıyormu.. Genişletmek için tıkla ... Buyuk iht. Paket ayristirma hatasi verecek ama html5 cikacak diolar
enes-1907' Alıntı: bndede var da kurunca çalışıyormu.. Genişletmek için tıkla ... Buyuk iht. Paket ayristirma hatasi verecek ama html5 cikacak diolar
furkan176 Üye KAVANO' Alıntı: yahu bende xperia ray var acaba güncelleme gelir mi Genişletmek için tıkla ... Gelir kardeşim oda 2011 xperia modeli
KAVANO' Alıntı: yahu bende xperia ray var acaba güncelleme gelir mi Genişletmek için tıkla ... Gelir kardeşim oda 2011 xperia modeli
Emma-Watson Üye lgkg300' Alıntı: arkadaşlar bir gelişme var mi ne zaman gelir jelly bean resmi bir açıklama vs. var mi Genişletmek için tıkla ... Gelsinde geç gelsin ICS gibi hatalar ile gelmesin
lgkg300' Alıntı: arkadaşlar bir gelişme var mi ne zaman gelir jelly bean resmi bir açıklama vs. var mi Genişletmek için tıkla ... Gelsinde geç gelsin ICS gibi hatalar ile gelmesin
__xXx__ Üye iyi de alıp alınmayacağı kesin değil sevinmenin bi anlamı yok - - - Eklendi - - - iyi de alıp alınmayacağı kesin değil sevinmenin bi anlamı yok
iyi de alıp alınmayacağı kesin değil sevinmenin bi anlamı yok - - - Eklendi - - - iyi de alıp alınmayacağı kesin değil sevinmenin bi anlamı yok
MasteLaa Üye __xXx__' Alıntı: iyi de alıp alınmayacağı kesin değil sevinmenin bi anlamı yok - - - Eklendi - - - iyi de alıp alınmayacağı kesin değil sevinmenin bi anlamı yok Genişletmek için tıkla ... Sony nin güncellemesini geç vermesi taraftarıyım.ICS de durum içler acısı idi.
__xXx__' Alıntı: iyi de alıp alınmayacağı kesin değil sevinmenin bi anlamı yok - - - Eklendi - - - iyi de alıp alınmayacağı kesin değil sevinmenin bi anlamı yok Genişletmek için tıkla ... Sony nin güncellemesini geç vermesi taraftarıyım.ICS de durum içler acısı idi.
__xXx__ Üye MasteLaa' Alıntı: Sony nin güncellemesini geç vermesi taraftarıyım.ICS de durum içler acısı idi. Genişletmek için tıkla ... ics aceleye geldi inşallah bunu da bir an evvel yayınlayalım diye aceleye getirmezler
MasteLaa' Alıntı: Sony nin güncellemesini geç vermesi taraftarıyım.ICS de durum içler acısı idi. Genişletmek için tıkla ... ics aceleye geldi inşallah bunu da bir an evvel yayınlayalım diye aceleye getirmezler
MasteLaa Üye __xXx__' Alıntı: ics aceleye geldi inşallah bunu da bir an evvel yayınlayalım diye aceleye getirmezler Genişletmek için tıkla ... Ben de öyle umuyorum Abim.
__xXx__' Alıntı: ics aceleye geldi inşallah bunu da bir an evvel yayınlayalım diye aceleye getirmezler Genişletmek için tıkla ... Ben de öyle umuyorum Abim.