Sony’den yeni duyurduğu Xperia X modelleri için bilgi grafiği geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Sony’den yeni duyurduğu Xperia X modelleri için bilgi grafiği geldi
Sony’nin yeni Xperia X ailesini bu sene firmanın en önemli modelleri olacak…


Sony kısa bir süre önce yeni nesil Xperia X modellerini resmi olarak duyurdu. İspanya’nın Barcelona kentinde düzenlenen MWC 2016, Mobil Dünya Kongresi kapsamında gün yüzüne çıkan yeni akıllı telefonlar Sony Xperia X, Xperia X Performans ve Xperia XA adları ile geldiler.




Sony’nin yeni akıllı telefonları, gelen bilgilere göre Xperia Z ailesinin yerini geçecek ve bu sene Sony Xperia Z6 akıllı telefon duyurusu gerçekleştirmeyecek. Bilginin ise Facebook üzerinden Sony Almanya tarafından sunulduğunu da belirtelim.

Yeni Sony Xperia X ailesinin özellikle de üç noktaya değindiği kaydediliyor. Sony tarafından sunulan bilgi grafiği de bu noktaları açıklarken, Sony’nin batarya, tasarım ve kameraya odaklandığını söyleyebiliriz.

Sony’nin yeni akıllı telefonları 5″ büyüklüğünde dokunmatik ekran ile geldi ve Xperia X ve X Performance’da 1920×1080 piksel Full HD ekran yer alırken, Sony Xperia XA ise 1280×720 piksel HD ekran ile sunuluyor.

Ayrıca yonga setleri de farklı ve Sony Xperia X Performance en üst seviye ve Qualcomm Snapdragon 820’den güç alıyor, Xperia X’de ise Qualcomm Snapdragon 650 yer alıyor ve Xperia XA ise daha düşük olarak MediaTek MT6755’ya sahip.

Xperia XA’da 2GB sistem belleği ve 16GB dahili veri kapasitesine yer verilmiş. Ayrıca ön kamera 8MP, arka kamera 13MP olarak konumlandırılmış. Diğer iki model Sony Xperia X ve Xperia X Performance ise 3GB sistem belleği ve 32GB dahil veri kapasitesi içeriyor ve kameralar ise arkada 23MP, önde ise 13MP olarak yer almakta.

Sony’den yeni duyurduğu Xperia X modelleri için bilgi grafiği geldi - MaxiCep
 


MaxipmaN

Üye
gördüğüm en saçma strateji bu olabilir.
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Z Den Devam Etseya X Seriside Ayrı Seri Olurdu Çok Modeli Var ArkadaşNapmaya Çalişiyorlar
 


Üst Alt