2010 yılı Ocak ayında Ayın Üyesi seçilmedi mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
    Konu Sahibi
tamam konuyu dağıtmışsınız beni de mahcup ettiniz konu kilit

Godfather

Godfather

Üye
Davut™;1921481' Alıntı:
23 Nisandada 1 tane Yeni üyeyi admin yapsınlar:d:

ya adam düşman bir sitedense :ehe yada biri bunu duyup 23 nisanda üye olursa :ehe

Su Damlası

Üye
Komedyen değilim ve bu yönde hiçbir çabam yok ;)
Ben saçma bir düşünce veya bu üyeye burda yer yok gibi hiçbir cümle kurmadım sözlerinize dikkat edin ;)
Muhalefet etmedim ayrıca tekrar o mesajı okursanız espiri yaptığımı hatta alınmayın diye smiley bile kullandığımı göreceksin ...
Burda çok örümcek fikirli gördük emin ol hepsi hak ettiği yerde :bye2:

Enes kardeş ben her 3 mesajdan birinde dedim sen dedin demedim kusura bakma kırılma noktası oldu sadece senin mesajn karşılaştıklarıma istinaden kendimce güzel bi öneri idi beğenmediysen alaycı tavrın olmadan güzel değil diyebilirdin :oke: ya bendede hata var aslında çocukluğuna vermem gerekirdi ne diye atışıyorsam :ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Alay etmedim ...
Çocukluğuma mi veriyorsunuz ...? Siz kim oluyorsunuz ! :hmmm Akıl yaşta değil baştadır ... Yaşim ve şu anki konumumla size her türlü cevabı verebilirim emin olabilirsiniz ;)
Asıl hata bende özür dilerim ... Sizin gibilerini muhattap almamam gerekirdi ... Ne anlatmak istediğimi karşımda duran tahtaya bile bir seferde anlatabilirdim ...

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Atışmayın:)
Dışardan kötü görünüyor da :):)

Odysseus

Odysseus

Üye
ya bendede hata var aslında çocukluğuna vermem gerekirdi ne diye atışıyorsam

İşte bu lafa uyuz oluyorum. Çocukluğuna veriyorum diyorsun da sen kaç yaşındasın. Adam en azından profiline kaç yaşında olduğunu açık yüreklilikle yazmış. Sende yaş ta yok. Nereden bileyim şimdi sen 30 yazsan oraya, senin 10 yaşında olmadığını. Biz 25 yaşındayım deyip te 12 yaşında çıkan çok psikopat gördük. Enes kimseye kişisel saldırı yapacak bir arkadaş değildir. Damarına basarsan o da basar. Ayrıca sitede emeği olan bir insana dünkü üyenin gelip te yaşın küçük bilmem ne yapmasına çok kafam bozuluyor.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Adem abi canımsin yaa :op:

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Pişşt zaten canım sıkkın Manga OroVisyon'a gidiyor :'( Rezil edecekler bizi...

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
İşte bu lafa uyuz oluyorum. Çocukluğuna veriyorum diyorsun da sen kaç yaşındasın. Adam en azından profiline kaç yaşında olduğunu açık yüreklilikle yazmış. Sende yaş ta yok. Nereden bileyim şimdi sen 30 yazsan oraya, senin 10 yaşında olmadığını. Biz 25 yaşındayım deyip te 12 yaşında çıkan çok psikopat gördük. Enes kimseye kişisel saldırı yapacak bir arkadaş değildir. Damarına basarsan o da basar. Ayrıca sitede emeği olan bir insana dünkü üyenin gelip te yaşın küçük bilmem ne yapmasına çok kafam bozuluyor.

takipteyim burda sağol Adem:oke:

Su Damlası

Üye
kraldan çok kralcılar hmmm yorumsuz :)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Sayın Su Damlası ,
Gerginlik yaratanlara cevap verip gerginliği devam ettirmeyin :)

Su Damlası

Üye
Sayın Su Damlası ,
Gerginlik yaratanlara cevap verip gerginliği devam ettirmeyin :)

Takdir ettim sevdim seni ayakta alkışlıyorum :bigstar:
Sustum ve gittim konuşanlara en büyük tepki olarak cevap vermeme hakkımı kullanacağım

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Gerginlik yaratan biz miyiz Bilal ?:)

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
İyi forumlar.

:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt