2010 yılı Ocak ayında Ayın Üyesi seçilmedi mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
    Konu Sahibi
2010 yılı Ocak ayında Ayın Üyesi seçilmedi mi ?
Ocak ayı için ayın üyesi seçilmemiş sanırım neden acaba :hmmm

Ozan

Ozan

Admin
2010 Ocak Ayın Üyesi, Şubat da belli olur .. :)

2009 Aralık Ayın Üyesi de Ocak 2010 da seçilecek doğal olarak ve seçildi de zaten.
Yeni yılda kafan karıstı sanırım

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
:ehe :ehe Ocak ayında ayın üyeliğini hak eden 1Şubat ta ayın üyesi olur ve bu sıra ile takip eder :ehe

'Davut

'Davut

Üye
Böyle Eski bir üyenin bunu demesi şaşırtdı beni...

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Her insanın kafası karışabilir Davut. :)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Katılıyorum ...
Kafa karışıklığı , yoğunluk vs vs sebepler bazı şeylerin gözden kaçmasına neden olabilir... Bu durumu yargılamak yanlış olur ...

'Davut

'Davut

Üye
Benim dediğime yargılamak demek biraz sert kaçar...
Unutmuş demek ki ...

_By&MaTTaFix_

_By&MaTTaFix_

Üye
Olabilir arkadaşlar.Semih kardeşimiz dosya paylaşımı,yorum,normal hayat derken kafası karışmış olabilir.Konu aydınlandığına göre sorun yok arkadaşlar.ii akşamlar

DJAVU

DJAVU

Üye
beyler ayın üyesi halitkirli kardeşimiz haberiniz yokmu :)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Gerçekten mi ? :ehe :ehe :ehe :ehe

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Arkadaşlar semih Öss'ye hazırlanıyor kafası biraz değil bayağı kopuk....Ondan mazur görün....:ehe

Su Damlası

Üye
14 şubata özel bide romantik üye seçilmeli bence yılda bi kere sonuçta :D

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Anneler gününde anne üye , babalar gününde baba üye , kurban bayramında kurban üye ooo o mantıkla gidersek hepsi senede 1 kere :ehe :ehe

'Davut

'Davut

Üye
23 Nisandada 1 tane Yeni üyeyi admin yapsınlar:d:

Sehzade

Üye
urfanın kurtulusunda beni admin yapsınlar bu uzar:D

_By&MaTTaFix_

_By&MaTTaFix_

Üye
Evet halitkirli

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
:ah

Su Damlası

Üye
Anneler gününde anne üye , babalar gününde baba üye , kurban bayramında kurban üye ooo o mantıkla gidersek hepsi senede 1 kere :ehe :ehe

Ya sen komedyenmisin bence işin bu ise bırak hiç beceremiyorsun sahneyi domates ve yumurta yaparlar komple :naughty:

Aslına bakarsan bu bi yarışma sonucu belirlenebilir kazanan kişiye ödül babında verilebilir bir rütbe ama madem siz biz önerilere kapalıyız diyorsunuz bende artık susayım nasıl bi site ise 1 milyon üyesi olan 3 mesajımdan birinde muhalefet bi yorumla karşılaşıyorum yok efendim burda yeni üyeye yer yok bu saçma bi düşünce vs.vs.
Genç kitleyi ateşlendirecek rekabet ortamını hızlandıracak bi öneri için gırgır şamata ben gidiyorum bi dahada maxiye gelmem size örümcek fikirlerinizle mutluluklar dilerim adiyosss (h)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Ya sen komedyenmisin bence işin bu ise bırak hiç beceremiyorsun sahneyi domates ve yumurta yaparlar komple :naughty:

Aslına bakarsan bu bi yarışma sonucu belirlenebilir kazanan kişiye ödül babında verilebilir bir rütbe ama madem siz biz önerilere kapalıyız diyorsunuz bende artık susayım nasıl bi site ise 1 milyon üyesi olan 3 mesajımdan birinde muhalefet bi yorumla karşılaşıyorum yok efendim burda yeni üyeye yer yok bu saçma bi düşünce vs.vs.
Genç kitleyi ateşlendirecek rekabet ortamını hızlandıracak bi öneri için gırgır şamata ben gidiyorum bi dahada maxiye gelmem size örümcek fikirlerinizle mutluluklar dilerim adiyosss (h)

Komedyen değilim ve bu yönde hiçbir çabam yok ;)
Ben saçma bir düşünce veya bu üyeye burda yer yok gibi hiçbir cümle kurmadım sözlerinize dikkat edin ;)
Muhalefet etmedim ayrıca tekrar o mesajı okursanız espiri yaptığımı hatta alınmayın diye smiley bile kullandığımı göreceksin ...
Burda çok örümcek fikirli gördük emin ol hepsi hak ettiği yerde :bye2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt