Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2010 lys sonuçları
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kemal21
Üye
AZİZ YATIRIM HOLDİNG İN bir yıllık istatistik tablosuydu abi
kar zarar durumu nedir?
Aziz™
Üye
valla 315 te var 418 de var 365 de var..var oğlu var yani..
Tuba.Erva
Üye
ya bende bısey anlamadım klavuz ne zaman yayınlancak ne bıcım sayılar bunlar yiter ya
kemal21
Üye
iyi iyi bi çıkış yolu bulursun sen yalnıız aman dikkat abi iflas(?) falan etmeyelim
istersen yardımcı olabilirim eğer hangi sınavlara girdiğini ve okul türünü söylersen hangi sayılara bakacağını söylerim
sion_61
Üye
Slm arkadaslar ben açık ilköğretim 6-7 sınıf sınav sonuçlarına ulasamıyorum 13 temmuzda sınava girmiştim 1 ay sonra açıklanır dediler ama ben ulasamadım bana yardımcı olurmusunuz?
Slm arkadaslar ben açık ilköğretim 6-7 sınıf sınav sonuçlarına ulasamıyorum 13 temmuzda sınava girmiştim 1 ay sonra açıklanır dediler ama ben ulasamadım bana yardımcı olurmusunuz?