2010 dan kalan üyeler nerdesiniz :)

Sponsorlu Bağlantılar

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
2011 uyelerindenim. Eğlenceyi abartınca ban yemiştim. O zamanlar aykut diye üye vardı. Modların hedefindeydi. Açtığı konularda üyeleri kırıp geçirmişti.
2011 de üye oldum. Aykut831 gibi candan eğlenceli üye sayesinde eğlencenin tadını çıkarırdım. Onun banlandiktan sonraki zamanda kayıt yaptım ama aykut bu sitede EFSANEYDİ..
2011 de kayıt yapmıştım. Aykut831 uyesinin banlanmasindan sonraki zamandi. Böyle EFSANE üyeyi başlayarak ilk hatayı yaptılar. Onun sayesinde eğlenirdik. Açtığı konularda eğlenir. Onu örnek alarak ve taklit ederek birbirimizle eğlenirdik.
Mesajların gitmiyor galiba ayni sayfaya geri donuyorum.
Ayku831 yazınca mesajlarımı göremiyorum.
Evet 2011

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva ve Baydırman
Murat Alper

Murat Alper

Üye
Tünaydın

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva ve Baydırman

Silinen Üye 2553318

Kapalı Hesap
hey :yavrum:

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper ve Baydırman
Baydırman

Baydırman

Moderator
:naughty:

• Beğen
Tepkiler: DAL ADAM ve Murat Alper
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
2011 uyelerindenim. Eğlenceyi abartınca ban yemiştim. O zamanlar aykut diye üye vardı. Modların hedefindeydi. Açtığı konularda üyeleri kırıp geçirmişti.
2011 de üye oldum. Aykut831 gibi candan eğlenceli üye sayesinde eğlencenin tadını çıkarırdım. Onun banlandiktan sonraki zamanda kayıt yaptım ama aykut bu sitede EFSANEYDİ..
2011 de kayıt yapmıştım. Aykut831 uyesinin banlanmasindan sonraki zamandi. Böyle EFSANE üyeyi başlayarak ilk hatayı yaptılar. Onun sayesinde eğlenirdik. Açtığı konularda eğlenir. Onu örnek alarak ve taklit ederek birbirimizle eğlenirdik.
Mesajların gitmiyor galiba ayni sayfaya geri donuyorum.
Ayku831 yazınca mesajlarımı göremiyorum.
Evet 2011

Ben hatırlayamadım öyle bir üye demek denk gelmemiş .halbuki herkesi de tanırım o zamandan üyelerden tut modlara adminlere kadar

iPhone ile uygulamasından gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Baydırman ve Murat Alper
Baydırman

Baydırman

Moderator
@aykut831

Silinen Üye 2553318

Kapalı Hesap
aykut ve hindi gibiler bu forumda kalmamalı zaten!

• Beğen
Tepkiler: Baydırman
Baydırman

Baydırman

Moderator
:d:

• Beğen
Tepkiler: DAL ADAM
Baydırman

Baydırman

Moderator
No bad days