2009'a damga vuracak filmler

Sponsorlu Bağlantılar

"The Patriot"

"The Patriot"

Üye
2009'a damga vuracak filmler
2009'a damga vuracak filmler

Henüz çekim aşamasında olan 2009'un yeni filmleri iddialı geliyor.



2008 yılı, sinema için parlak bir yıl oldu. 2009 yılında da yine çok iddialı filmler bekleniyor. Yeni filmlerin yanı sıra Hitchcock'un 'Kuşlar' filmi gibi kült olmuş filmlerin yeni versiyonları da bu yıl izleyiciylebuluşuyor. Henüz çekim aşamasında ya da gösterime girmesine çok az bir zaman kalan 2009’un en iddialı 10 filmi şöyle:

1. PUBLIC ENEMIES - HALK DÜŞMANLARI

Bryan Burrough'un Public Enemies: America's Greatest Crime Wave and the Birth of the FBI, 1933-43 isimli kitabından uyarlanan film, 1930’larda geçiyor ve bir FBI ajanının dönemindeki en ünlü suçluları durdurmaya çalışmasının hikayesini anlatıyor. 1930’ların en azılı banka soyguncusu olan John Dillinger rolüyle Johnny Depp’in başrolde oynadığı film Temmuz ayında gösterime giriyor.

2. BIRDS – KUŞLAR

Hitchcock’un korku klasiği, 1963 yapımı Kuşlar’ın 2009 versiyonu çekiliyor. Melanie Daniels karakterini Naomi Watts’ın yeniden canlandıracağı filmde Goorge Clonney’nin ise Mitch Brenner karakterini canlandıracağı söylentileri var.

3. FRIDAY THE 13TH – 13. CUMA

Kristal Göl Kampı’na geri dönüyoruz. Korku sinemasının klasiklerinden olan 1980 yapımı 13. Cuma’nın yeniden yapılanmış hali olacak filmin yönetmeni Marcus Nispel. Şubat ayında gösterime girmesi beklenen filmde bir grup genç eğlence için gittikleri kampta korku ve gerilim dolu saatler yaşıyorlar.

4. THE WOLF MAN – KURT ADAM

Modern bir kurt adam filmi olan filmin yönetmeni Joe Johnston. Anthony Hopkins ve Hugo Weaving gibi dev isimlerin rol aldığı filmde kurt adamı usta oyuncu Benicio Del Toro canlandıracak. Benicio Del Toro’nun tüm zamanların en favori kurt adamı olacağı iddialarının altında ise kurt adam makyajını Oscar ödüllü makyajcı Rick Baker`ın yapacak olması yatıyor. Merakla beklenen film Şubat ayında Amerika’da gösterime girecek.



5. MONSTERS VS. ALIENS - CANAVARLAR YARATIKLARA KARŞI

Animasyon dalında 2009'un en iyi animasyon filmlerinden olacağına kesin gözğyle bakılan film Nisan ayında vizyona girecek. Film uzaydan gelen bir astroidin kendisine çarpması sonucu deve dönüşen küçük bir kızın hikayesini anlatıyor.

6. ANGELS & DEMONS - MELEKLER VE ŞEYTANLAR

Dan Brown’un tüm dünyada satış rekorları kıran Da Vinci ******* adlı romanının beyaz oerdeye uyarlanmasının ardından, yazarın Melekler ve Şeytanlar adlı kitabı da bu yıl beyaz perdeye aktarılıyor. Ron Howard’ın yönetmenliğini yaptığı filmde başrol, Harvard’lı simgebilimci bir profesörü canlandıracak olan Tom Hanks’in. Filmin mayıs ayında gösterime girmesi bekleniyor.

7. X-MEN ORIGINS: WOLVERINE

Origins serisinin ilk filmi X-men Origins: Wolverine Mayıs ayında gösterime giriyor. Film Hugh Jackman'ın canlandırdığı Wolverine karakterinin geçmişine yolculuk yapmamızı sağlıyor.

8. HARRY POTTER AND THE HALF-BLOOD PRINCE - HARRY POTTER VE MELEZ PRENS

Harry Potter hayranlarının merakla beklediği, serinin 6. filmi olan ‘Melez Prens’ Temmuz’da gösterime giriyor. Hogwarts’taki altıncı yılını Feci Yorucu Büyücülük Sınavları’na hazırlanarak geçireceğini düşünen Harry Potter, Malfoy’un bir şeyler çevirdiğini fark edip olayları çözmeye çalışırken yeni maceralara atılıyor.

9. NOTTINGHAM

Russell Crowe’un ve Sienna Miller’ın başrollerini paylaştığı, Robin Hood’un yeni bir versiyonu olacak film, Kasım ayında Amerika’da vizyona girecek. Ridley Scott, yönettiği filmde Robin Hood efsanesine farklı bir bakış açısı getirerek bir aşk ilişkisini işliyor.

10. STAR TREK - UZAY YOLU

Tarihin en uzun ömürlü serilerinden olan Uzay Yolu'nun 11. filmi Mayıs ayında gösterime giriyor. Atılgan uzay gemisi, yepyeni mürettabatıyla yeni dünyalar keşfetmek için uzayda yolculuğa çıkıyorlar.

güncel.net
 


van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
13. Cuma. :oke:
 
ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
2. BIRDS – KUŞLAR
Filmini merak ettim.
 
xkadir61

xkadir61

Üye
hepsini indirdim. son zamanlar çıkan bütün filmler bende mevcut. 320 ve 500gb lik passaport tipi harddisklerimde duruyor:naughty:
 

Dwyane_Wade

Üye
X men origins harry potter ve notthingham ı merakla bekliyorum...:)
 
Caine

Caine

Üye
elbette kuşlar. eski versiyonunuda izlemiştim. yenisini kaçırmamak gerek
 
OGUZ_87

OGUZ_87

Üye
5. MONSTERS VS. ALIENS - CANAVARLAR YARATIKLARA KARŞI
merak ediyorum bakalım nasıl birşey olacak
 
Daisy

Daisy

Üye
Melekler ve Şeytanlar ile Harry Potter'a gitmek lazım. Bekleyelim bakalım. :)
 
beta85

beta85

Üye
Birds_ harry potter ve melez prens
 

emre2323

Üye
beğen medim
 

kutalmis

Üye
Wolverine, Star Trek ve Harry Potter için takvimimde gün sayıyorum yeminle :)
 
ejder53

ejder53

Üye
harry potter güzel bişeye benziyo bekleyelim
 
arven_005

arven_005

Üye
kurt adamın konusunun ilgi çekici olması lazım yoksa eski versionlarından hiç bi farkı olmaz merak ettim nası olacakmış
 


Üst Alt