Hangi süper kahraman filmi, ne zaman vizyona giriyor?

Sponsorlu Bağlantılar

azattt

azattt

Üye
    Konu Sahibi
Hangi süper kahraman filmi, ne zaman vizyona giriyor?


Comics Alliance Süper Kahraman Filmleri Takvimi Hazırladı

Çizgi roman sevenlerin müdavimi olduğu Comics Alliance önümüzdeki yıllarda vizyona girecek olan süper kahraman filmleri için bir takvim hazırladı.



Bu aralar epey rağbet gören süper kahraman filmleri için neredeyse tüm yapım firmaları kollarını sıvamış durumda. Birbiri ardına gelen yeni projeler bu tarzın sevenlerinin yüzünü güldürüyor. Çizgi roman sevenlerin favori portalı Comics Alliance önümüzdeki 6 yıl boyunca izleyeceğimiz süperr kahraman filmlerinden bir takvim hazırlamış. Hazırlanan takvimde film isimlerini, yapım firmasının adlarıyla beraber görebilirsiniz. Ayrıca takvimin alt kısmında şu ara proje aşamasında olan, henüz tarihi netleşmemiş filmleri de görebilirsiniz.

Takvim 2015'in Ocak ayında ülkemizde de vizyona girecek olan ile ortaklığındaki animasyon film 'la başlıyor. 2015 yılında yine Marvel yapımı ve sinemaları ziyaret edecek. 2015 yılında vizyona girecek olan bir diğer süper kahraman filmi ise 'ın yönetmenliğini üstlendiği yapımı 'u izleyeceğiz.

Devam eden yıllarda ise; , bir filmi olan , son dönemde sıkça dedikodulara sebep olan Kaptan Amerika 3, , Dr. Strange, ve Sinister Six gibi filmler 2016 yılında vizyonu şenlendirecek.


 
  • Beğen
Tepkiler: Serhan


Serhan

Serhan

Üye
aha 2017 de LEGO BATMAN geliyor :eller: <3
Fantastik Dörlüğnün ilkinin ve 2.sininin yeniden çekilmesi çok iyi olmuş....
 
0MG90

0MG90

Üye
Fantastik Dörtlü 2 şimdiden hayal kırıklığı, tüm oyuncular değişmiş
 
Serhan

Serhan

Üye
Oha kadın spiderman ve venom filmini yeni gördüm acayip sabırsızlıkla bekliyorum :eller:
 
Serhan

Serhan

Üye
Yukarlarda kalsın bu konu.
 
  • Beğen
Tepkiler: azattt

Benzer Konular



Üst Alt