2009/ Şubat Ayının Ayın Üyesi "Salih Baba". Tebrikler.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salihyet

Salihyet

Üye
oo hala buraya yazan oluyor mu yaa ? x')) hadi bakalım, 5 gün sonra kim olacak acaba :))

Dark_Knight61

Dark_Knight61

Üye
Salih Baba™;1296402' Alıntı:
Sağol kardeş de walla 5 gün sonra bitiyor...:eheBiraz geç olmuş ama cok sağol..:)

OlSUN kARDEŞ ben yine tebriğimi yaptım:

Dark_Knight61

Dark_Knight61

Üye
Bi kere Ayın Üyesi Olan bidaha olabiliyormu dostlar?

Dark_Knight61

Dark_Knight61

Üye
Salih Baba™;1303430' Alıntı:
Evet ama 2 ay ard arda olamasada aralıklı bir sekilde olabiliyor....:oke:

teşekkürler

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
1 ay göz açıp kapanıncaya kadar geçti yönetime bu ünvanı bana layık gördükleri için tekrar teşekkür ederim ....:oke:
Böylesine büyük bir ailede 1 ay boyunca ayın üyesi olmak gercekten keyifli ve eğlenceliydi. Rengimden dolayı beni Admin sanıp özel mesaj gönderen arkadaşlarla gecen 1 ay oldukça hoşdu:ehe Bende kendimi zaten bozuntuya vermeyip özel mesaj atanlara yardımcı olmaya calıştım:ehe:ehe

Gelecek ayın yani Nisan ayının üyesini merakla bekliyeceğim.İnşallah tacımı hakettiğine inandığım biri alır...:oke:

Herkese İyi Forumlar....

:oke:

Atakan

Atakan

Üye
Babalara geldik desenize.
Ocak ayının üyesi de baba:)

Ozan

Ozan

Admin
Salih Baba™;1304496' Alıntı:
1 ay göz açıp kapanıncaya kadar geçti yönetime bu ünvanı bana layık gördükleri için tekrar teşekkür ederim ....:oke:
Böylesine büyük bir ailede 1 ay boyunca ayın üyesi olmak gercekten keyifli ve eğlenceliydi. Rengimden dolayı beni Admin sanıp özel mesaj gönderen arkadaşlarla gecen 1 ay oldukça hoşdu:ehe Bende kendimi zaten bozuntuya vermeyip özel mesaj atanlara yardımcı olmaya calıştım:ehe:ehe

Gelecek ayın yani Nisan ayının üyesini merakla bekliyeceğim.İnşallah tacımı hakettiğine inandığım biri alır...:oke:

Herkese İyi Forumlar....

:oke:
Bir ipucu verelim bu ay aktif bir üyeye vereceğiz, sizlerden daha fazla içerik paylasan üye bulamadık bu aylık :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt