selim054
Üye
2009 model CASPER E5300 MARKA MASAÜSTÜ BİLGİSAYAR
FİYAT:600 TL FİYAT:600 TL (PAZALIK PAYI VAR) 2009 model CASPER E5300 MARKA MASAÜSTÜ BİLGİSAYAR
Maxicep.com - 2009 model CASPER E5300 MARKA MASAÜSTÜ BİLGİSAYAR Maxicep.com - 2009 model CASPER E5300 MARKA MASAÜSTÜ BİLGİSAYAR ÖZELLİKLER:
İŞLEMCİ:İntel pentium 4- 2.6 GHz çift çekirdek
RAM: 3 GB
32 BİT İŞLETİM SİSTEMİ(WİNDOWS VİSTA HOME BASİC ORJİNAL YÜKLEME CD DE VAR.
EKRAN KARTI: 512 MB+1GB PAYLAŞIMLI(NVİDİA G FORSE G100)
ANKART :FOXOONN
MONİTÖR:19 LCD CASPER MONİTÖR(monitörde ses hoparlörü mevcut)
**casper wabcam**casper klawye**casper mouse
FİYAT:600 TL
bilgisayarı geçen yıl ağustos ayında aldım yani yaklşık bir yıl kullanıldı.. görüntüsü yeni gibi bi darbesi eziği çiziği yok... oyun ve grafik perfonmansı cok iyi nede olsa intel pentium 2.60 ghz işlemci ve3 gb ram var 512 mb ekran kartıda bircok iş için ideal ayrıca en önemlisi windowsu orjinal...CİHAZIN FATURASI VE GARANTİ BELGELERİ MEVCUT VE TAM BİR YIL DAHA GARANTİSİ VAR...
MEMNUN KALMAZSANIZ ŞARTSIZ İADE ALIRIM....
**SAKARYA VE İZMİT OLURSA CİHAZI ELİNE TESLİM EDER VE PARAYIDA ELDEN ALIRIM DİĞER ŞEKİLDE VERİLECEK GÜVENE BAĞLI...
iletişim: SELİM GÜZEL
ADAPAZARI/SAKARYA
0541- 644 54-74
[email protected]

Uploaded with
Uploaded with
Maxicep.com - 2009 model CASPER E5300 MARKA MASAÜSTÜ BİLGİSAYAR Maxicep.com - 2009 model CASPER E5300 MARKA MASAÜSTÜ BİLGİSAYAR ÖZELLİKLER:
İŞLEMCİ:İntel pentium 4- 2.6 GHz çift çekirdek
RAM: 3 GB
32 BİT İŞLETİM SİSTEMİ(WİNDOWS VİSTA HOME BASİC ORJİNAL YÜKLEME CD DE VAR.
EKRAN KARTI: 512 MB+1GB PAYLAŞIMLI(NVİDİA G FORSE G100)
ANKART :FOXOONN
MONİTÖR:19 LCD CASPER MONİTÖR(monitörde ses hoparlörü mevcut)
**casper wabcam**casper klawye**casper mouse
bilgisayarı geçen yıl ağustos ayında aldım yani yaklşık bir yıl kullanıldı.. görüntüsü yeni gibi bi darbesi eziği çiziği yok... oyun ve grafik perfonmansı cok iyi nede olsa intel pentium 2.60 ghz işlemci ve3 gb ram var 512 mb ekran kartıda bircok iş için ideal ayrıca en önemlisi windowsu orjinal...CİHAZIN FATURASI VE GARANTİ BELGELERİ MEVCUT VE TAM BİR YIL DAHA GARANTİSİ VAR...
MEMNUN KALMAZSANIZ ŞARTSIZ İADE ALIRIM....
**SAKARYA VE İZMİT OLURSA CİHAZI ELİNE TESLİM EDER VE PARAYIDA ELDEN ALIRIM DİĞER ŞEKİLDE VERİLECEK GÜVENE BAĞLI...
iletişim: SELİM GÜZEL
ADAPAZARI/SAKARYA
0541- 644 54-74
[email protected]

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Uploaded with
Uploaded with
us]ImageShack.us[/URL]