• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

2009 moda olan citroen araba reklamındaki şarkıyı bilen varmı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
    Konu Sahibi
2009 moda olan citroen araba reklamındaki şarkıyı bilen varmı
elektronik bir müzikti ikide bir nakaratta teknoloji diyordu sanki robot söylüyor gibiydi :)
adını linkini bilen varmı yorum bekliyorum

jeff hardy

Üye
ben bilmiyorum ama yardımcı olmak isterdim........

pinto4545

Üye
kardeşim Colonne Sonore diye bi şarkıcı söylüyor. şarkı adı citroen C4 Advert dancing robot song olarak geçiyor. bak araştır bakalım bende var ordan yardımcı oluyorum sana :D

--------------- Ekleme ---------------

kardeşim bi tane daha var bu tam reklamda ki şarkı diğeride öyleydi de biraz daha farklı. bu tam orjinali.
Citroen c4 advert - skating carbot .... eğer bulamazsan yine msnden yardımcı olurum yollarım sana..

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
    Konu Sahibi
yok dediğin 2 şarkıda değil tnt kanalında 2009 da ekimmiydi kasım mıydı orada ayın film fragmanlarında fon müziğiydi kayıt yapmıştım bir ara eklerim gerçi ses bir az zor duyuluyordu ama anlaşılır OK

belkide ben 2009 daki reklamları karıştırdım ama bir reklamda duymuştum araba reklamı olabilirde olmayabilirde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt