Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2008 ekim ayı ayın üyesi ''Ue-Gazi'' tebrikler.
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 453145
Kapalı Hesap
tebrik ederim ib sorum olacak ayın üyesi hangi kriterlere göre seçiliyor ve ne gibi + ları var ?
Sürekli banlamama rağmen ısrarla fakenick almaya devam ettiğiniz sürece tüm koşulları yerine getirsenizde asla ayın üyesi olamazsınız.!
GsliKahraman
Üye
Tebrikler
Ue-Gazi
Emekli Yönetici
Tekrar Tekrar Teşekkür Ederim Arkadaşlar... (: Yapılan En Önemli İyilik Yada Yardım... Karşılık Beklemeden Yapılandır... Ben Bunu Bilirim... Bu Çizgide Giderim... Zaten Yardımı Dokunduğun Kişi Yapılanların Farkındaysa Eğer... Siz Karşılığını Beklemediğiniz Halde Size Karşılığı Döner... (: Örneği Benim İşte... (: Herkese İyi Forumlar... (:
Teşekkür Ederim Kardeşim... (: Hiç Beklemdiğim Bir Duyguyu Sizler Sayesinde Yaşıyorum... (: Tekrar Tekrar Teşekkür Ederim... Darısı Sizlerin Başına... (:
CEREN
Üye
tebrik ederim
The_Punisher
Üye
Terbikler.....
Nazy
Üye
bence seni seçmek zor olmadı
tebrik ederim ayrıca yararlarından ve diğer üyelerimize örnek olduğundan dolayı nekadar teşekkür etsek az
Teşekkür Ederim Kardeşim... Benim Çizgim Belli... Bu Ailenin Çorbasında Benimde Biraz Tuzum Varsa Ne Mutlu Bana... Tekrar Teşekkür Ederi İyi Forumlar Dilerim...