2008 ekim ayı ayın üyesi ''Ue-Gazi'' tebrikler.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 453145

Silinen Üye 453145

Kapalı Hesap
tebrik ederim ib sorum olacak ayın üyesi hangi kriterlere göre seçiliyor ve ne gibi + ları var ?

POWER

POWER

Üye
tebrik ederim ib sorum olacak ayın üyesi hangi kriterlere göre seçiliyor ve ne gibi + ları var ?
Sürekli banlamama rağmen ısrarla fakenick almaya devam ettiğiniz sürece tüm koşulları yerine getirsenizde asla ayın üyesi olamazsınız.!

GsliKahraman

GsliKahraman

Üye
Tebrikler :)

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Tekrar Tekrar Teşekkür Ederim Arkadaşlar... (: Yapılan En Önemli İyilik Yada Yardım... Karşılık Beklemeden Yapılandır... Ben Bunu Bilirim... Bu Çizgide Giderim... Zaten Yardımı Dokunduğun Kişi Yapılanların Farkındaysa Eğer... Siz Karşılığını Beklemediğiniz Halde Size Karşılığı Döner... (: Örneği Benim İşte... (: Herkese İyi Forumlar... (:

corchy

corchy

Üye
kasıma geldik ama yinede tebrikler..

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Tebrikler

CK1991

CK1991

Üye
tebrik ederim

a21a

a21a

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Ekim Ayını da Geride Bırakmışız..
Zaman Nasıl da Geçiyor..

Ayın Üyeliği Tacını Fazlasıyla Hakeden praetor Kardeşimden Devralan Ue-Gazi Kardeşimin de Bu Özel Rütbeyi Kesinlikle Hakettiğini Düşünüyorum..

Tebrikler Ue-Gazi.. ;)

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Ekim Ayını da Geride Bırakmışız..
Zaman Nasıl da Geçiyor..

Ayın Üyeliği Tacını Fazlasıyla Hakeden praetor Kardeşimden Devralan Ue-Gazi Kardeşimin de Bu Özel Rütbeyi Kesinlikle Hakettiğini Düşünüyorum..

Tebrikler Ue-Gazi.. ;)

Teşekkür Ederim Kardeşim... (: Hiç Beklemdiğim Bir Duyguyu Sizler Sayesinde Yaşıyorum... (: Tekrar Tekrar Teşekkür Ederim... Darısı Sizlerin Başına... (:

CEREN

CEREN

Üye
tebrik ederim :):)

The_Punisher

The_Punisher

Üye
Terbikler.....

Nazy

Nazy

Üye
bence seni seçmek zor olmadı:)
tebrik ederim:) ayrıca yararlarından ve diğer üyelerimize örnek olduğundan dolayı nekadar teşekkür etsek az:)

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
bence seni seçmek zor olmadı:)
tebrik ederim:) ayrıca yararlarından ve diğer üyelerimize örnek olduğundan dolayı nekadar teşekkür etsek az:)

Teşekkür Ederim Kardeşim... Benim Çizgim Belli... Bu Ailenin Çorbasında Benimde Biraz Tuzum Varsa Ne Mutlu Bana... :) Tekrar Teşekkür Ederi İyi Forumlar Dilerim...

lovestar

lovestar

Üye
yakışır kardeşime.tebrikler paylaşımcı ruh...

cLuBBeRzAn-CoCo

Üye
tebrik ederim

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
tebrikler hayırlı olsun....

***zWrC***

***zWrC***

Üye
hayırlı olsun Ue-Gazi.:alkis:alkis:alkis
Darısı başımıza...

ouSahin

ouSahin

Üye
Tebrikler dostum:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt