2008 ekim ayı ayın üyesi ''Ue-Gazi'' tebrikler.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
a21a

a21a

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
2008 ekim ayı ayın üyesi ''Ue-Gazi'' tebrikler.
Geçtiğimiz ekim ayında üyelerimiz içinde aktifliği ile ön plana çıkan değerli üyemiz Ue-Gazi ayın üyesi olmuştur.
Gönlümüzde bütün maxicep üyeleri ayın üyesidir.. Teşvik, hoşgörü, paylaşımı değerlendirmek adına her ay yaptığımız bu seçimde değerli üyemiz Ue-Gazi yi kutluyoruz.. :oke:

iyi forumlar.

Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
tebrikler hayırlı olsun

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Hayırlı Olsun Tebrikler:alkis

xkadir61

xkadir61

Üye
tebrikederim kardeşim.:spr bu duyguyu yaşayanlardan biri olarak heyecanını tahmin edebiliyorum.
yakışır sana. daha çok paylaşım yapman dileğiyle:ok2:

Anıl Umut

Emekli Yönetici
tebrik ederim,paylaşımlarının devamını dilerim:)

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Tebrik ederim.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Tebrikler Ue-Gazi .. :)

XMEN_43

XMEN_43

Üye
güle güle kullan:D:Daynen böyle

POWER

POWER

Üye
Tebrik eder başarılarının devamını dilerim ue-gazi :oke:

dreamnurse

dreamnurse

Üye
tebrik ederim başarılarının devamını dilerimm:)

guest1212

guest1212

Üye
tebrikler umarım bi gün bende yuzbaşı olurum:D:D

leiche

leiche

Emekli Yönetici
Öncelikle tebrikler. Gerçekten çok tartışmalı bir seçim oldu :)
Çok çetin rakiplerin vardı ama sen biraz ağır bastın ve hakkettiğini düşündük. Umarım bundan sonrada aynı şekilde seni daimi olarak aramızda görürüz :)

Ayın üyeliği bence en özel rütbe ve verdiği heyecan tartışılmaz.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Tacımı sana devretmiş olmaktan dolayı çok mutluyum Ue-Gazi!..
Bu rütbeyi gerçekten de hakedenlerden biriydin!.. :)
Seni daha da yukarılarda görebilmek dileğiyle :)
Tebrikler...

jöly

Üye
tebrik ederim...

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Arkadaşlar Demiyorum... Kardeşlerim Diyorum... :) En İçtenliğimle Yazıyorum Ki... Böyle Birşeyi Hiç Ama Hiç Beklemiyordum... Şuan Foruma Girdim Birde Baktım Ki Ayın Üyesi Rütbesini Görünce Çok Şaşırdım... Hiç Beklemediğim Birşeyi Şuan İtibari İle Yaşıyorum... Çok Çok Çok Teşekkür Ederim... Ya Ne Yazacağımı Bilmiyorum... :) Şu Ana Kadar Nasıl Geldiysem... Bundan Sonrada Aynı Çizgide İlerleyeceğim... Bizler Birer Aileyiz... :) Tekrar Tekrar Teşekkür Ediyorum... Herkese İyi Forumlar... :)

POWER

POWER

Üye
Arkadaşlar Demiyorum... Kardeşlerim Diyorum... :) En İçtenliğimle Yazıyorum Ki... Böyle Birşeyi Hiç Ama Hiç Beklemiyordum... Şuan Foruma Girdim Birde Baktım Ki Ayın Üyesi Rütbesini Görünce Çok Şaşırdım... Hiç Beklemediğim Birşeyi Şuan İtibari İle Yaşıyorum... Çok Çok Çok Teşekkür Ederim... Ya Ne Yazacağımı Bilmiyorum... :) Şu Ana Kadar Nasıl Geldiysem... Bundan Sonrada Aynı Çizgide İlerleyeceğim... Bizler Birer Aileyiz... :) Tekrar Tekrar Teşekkür Ediyorum... Herkese İyi Forumlar... :)
Tekrar tebrik ediyorum. Maxicep'n diğer forumlardan farkı Kocaman bir aile olmasıdır :) Akifliğinizin sürmesi dileğiyle iyi forumlar :)

Salihyet

Salihyet

Üye
tebrikler :)

omayra

Üye
tebrik ederim :) yararlı paylaşımlarının devamını dilerim :)

Ozan

Ozan

Admin

En içten dileklerimle tebrik ederek düşüncelerin için teşekkür ederim.

Bir de ufak bir dipnot düşmek gerekirse;
Zaten Ayın üyesi olmak için birşeyler yapan, ayın üyeliğini bekleyen arkadasları seçmeme taraftarıyız en önemli şey, yapılanları karsılıksız yapmaktır çünkü. Senin de bu noktada isabet bir karar olmana sevindim tekrardan :)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
dağısı başıma:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt