2007/Haziran Ayın Üyesi : "ALpeRenBuGRa" Tebrikler.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ne kurdelası ya, ilk okuldaydı o kırmızı kurdela takmalar falan, kesmez artık bizi..
ben tatil istiyorum.. kurdelaymış.. onu bende takarım size, kurdalayı..:ehe

Nerde istersin tatili? Bak yukarda psikolojik_manyağ'ın bi otel önerisi war oraya gönderebiliriz :ehe

SelmanTE

SelmanTE

Üye
van bence çok mantıklı
(otel deil kurdela olayı :ehe )
yani ayın üyesi olmuş bi insanın rütbesinin oralarda veya ne bilim biyerlerde bi işaret olması lazım

o rütbeyi almak için bi sürü emek harcıyo insanlar (yani özellikle rütbe için yapılıyor demiyorum yanlış anlaşılmasın)
1 ay sonra bakıyosun hiç bi iz yok. bence üyeliği boyunca taşıyacağı bir yıldız olmalı ;)

otel de fena fikir deil :ehe :ehe

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yok ben onları şakasına yazdım.

Ama ciddi düşündüğümüz şeyler var gelecekte zaten göreceksiniz :)

POWER

POWER

Üye
Yok yok kurdela gibi bişey değil...

SeYFeTTiN1905

Üye
tebrikler ayın üyesine herkes tebrik yazmış bende yazayım

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
maxicep paylaşımcılarına hep destek tam destek paylaşımların için saolasın adamım her konuda senin imzan var ayın üyeliğini gerçekten haketmişsin. benim gençliğimi görüyorum sende :maxicep:

not: yeni üyelerden alperenin bu muhteşem süper paylaşımlarını görüp sende kim oluyorsun ne paylaşımın var diyen olursa beni eskilere sorabilir. yada kısaca şu linke tıklayabilir

Tıklayın ===> http://www.maxicep.com/forums/search.php?searchid=60928 <=== Tıklayın

safakk

safakk

Üye
ayın üyesini teebrik ederim nice başarılara:spr

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
maxicep paylaşımcılarına hep destek tam destek paylaşımların için saolasın adamım her konuda senin imzan var ayın üyeliğini gerçekten haketmişsin. benim gençliğimi görüyorum sende :maxicep:

not: yeni üyelerden alperenin bu muhteşem süper paylaşımlarını görüp sende kim oluyorsun ne paylaşımın var diyen olursa beni eskilere sorabilir. yada kısaca şu linke tıklayabilir

Tıklayın ===> http://www.maxicep.com/forums/search.php?searchid=60928 <=== Tıklayın

Eyvallah bu güzel yorum için çok teşekkür ederim B@TuH@N :spr

ayın üyesini teebrik ederim nice başarılara:spr

Eyvallah saolasın safakk :spr

:maxicep:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt