2007/Haziran Ayın Üyesi : "ALpeRenBuGRa" Tebrikler.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan

Ozan

Admin
Alperen hayırlı olsun .
2 gundur yoktum ama zaten bayadır adaylarımdan biri oldugunu belirtiyordum diğer yönetici arkadaslara ve oylama ile de seni seçmişler zaten.

Fazlasıyla hakediyordun, aynı sekilde bazı arkadaslar daha var onlar da aklımızda onlara da sırayla bu rütbe gelicek bundan emin olsunlar

Ben neden olmadım ki diyenler, emin olun herkesin bu rütbeyi 1 kere almasını istiyoruz ve sitede katkısı az yada çok, zamanla herkese bu rütbeyi paylastırıcaz. Herkes hakediyor. (Herkes den kastımı zaten siteyi çok takip eden anlıyor üye isimleri olarak )

Üst üste 2 ay ayın üyesi rütbesini hakeden çok aday oldu ve oluyorda ama bizim düşüncemiz her ay baska birinin tad alması. Bu yüzden neden tekrar seçilmedim gibi birşey de olmamalı. Bir kere ayın üyesi olmus arkadas, sitemizin en kalıcı üyelerindendir artık biz bu gözle bakıyoruz.

Hiç olmamış olanlar ise, meydan burada.
Sizleri takip ettiğimizden emin olun.:oke:

İyi mesajlaşmalar. :sn:

a21a

a21a

Emekli Yönetici
Tebrikler ALpeRenBuGRa...:spr

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Alperen hayırlı olsun .
2 gundur yoktum ama zaten bayadır adaylarımdan biri oldugunu belirtiyordum diğer yönetici arkadaslara ve oylama ile de seni seçmişler zaten.

Fazlasıyla hakediyordun, aynı sekilde bazı arkadaslar daha var onlar da aklımızda onlara da sırayla bu rütbe gelicek bundan emin olsunlar

Ben neden olmadım ki diyenler, emin olun herkesin bu rütbeyi 1 kere almasını istiyoruz ve sitede katkısı az yada çok, zamanla herkese bu rütbeyi paylastırıcaz. Herkes hakediyor. (Herkes den kastımı zaten siteyi çok takip eden anlıyor üye isimleri olarak )

Üst üste 2 ay ayın üyesi rütbesini hakeden çok aday oldu ve oluyorda ama bizim düşüncemiz her ay baska birinin tad alması. Bu yüzden neden tekrar seçilmedim gibi birşey de olmamalı. Bir kere ayın üyesi olmus arkadas, sitemizin en kalıcı üyelerindendir artık biz bu gözle bakıyoruz.

Hiç olmamış olanlar ise, meydan burada.
Sizleri takip ettiğimizden emin olun.:oke:

İyi mesajlaşmalar. :sn:

Yorumlarınız için teşekür ederim aradaşlar :spr

The_Punisher, irun, exalans, UndeRqRo.uNd, Negative, a21a çok çok teşekkür ederim :maxicep: :sn::spr

Honda-VTI

Honda-VTI

Üye
Tebrikler dostum :yuru

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
eyvallah saolasın karambol666 :spr

SelmanTE

SelmanTE

Üye
kardeş tebrik ederim.
ama benim aklıma birşey takıldı P_O_W_E_R niye tebrik etmedi.
bence ilk tebrik ondan gelmeliydi.
ewet bekliyoruz seni P_O_W_E_R hala zamanın var...

tekrar tebrik ederim Alperen ;)

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
eyvallah saolasın _CoMPuTeRoRiST_ :spr

tebrik zorla olmazki insan içinden gelirse tebrik eder :sn:

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
tebrikler alperenbuğra

SelmanTE

SelmanTE

Üye
acaba bir kırgınlığı mı var sana veya yöneticilere?
görüştünmü hiç msn den falan???

The_Punisher

The_Punisher

Üye
kardeş tebrik ederim.
ama benim aklıma birşey takıldı P_O_W_E_R niye tebrik etmedi.
bence ilk tebrik ondan gelmeliydi.
ewet bekliyoruz seni P_O_W_E_R hala zamanın var...

tekrar tebrik ederim Alperen ;)

benimde aklıma takıldı ziraa ben konuyu okurken powerda okuyordu tek sebep kıskançlık olabilir yada 2. kez ayın üyeliği beklentisindeyken ayın üyesi olmamasıdır ancak ayın üyeliğini sonuna kadar alperen haketti buda görünen bir gerçek kıskançlıklara gerek yok :spr :cool

safakk

safakk

Üye
tebrikler alperenbuğra kardeş daha yeni olmama ramen sevindim ayın üyesi olmana ancak ben burda sadece alperenbuğra'yı tebrik etmek istemiyorum bilgilerini bizimle paylaşan tüm kayıtlı üyeleri tebrik ediyorum bir ay gibi kısa süre içinde birçok paylaşıma imza attılar çünki herkesi gönülden kutluyor,tebrik ediyor ve paylaşımlarının devamını diliyorum :spr
herkese iyi akşamlar

POWER

POWER

Üye
Tebrik etmememin nedeni kıskançlık falan değil yanlış anlaşılmasın.Ben 2 şey için tebrik etmedim
1. O kadar çok fazla konu açıldıki Büyük heycan ve istekle konu açan dostlarımızın konuları geride kaldı ki bi kaç kişi bu yüzden siteden ayrıldı.
2.Bu yazdığım neye yorumlanır bilmiyorum ama hiçkimse aklından çıkarmasın paylaşmak yardımcı olmak kopyala/yapıştırdan ibaret değildir...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tebrik etmememin nedeni kıskançlık falan değil yanlış anlaşılmasın.Ben 2 şey için tebrik etmedim
1. O kadar çok fazla konu açıldıki Büyük heycan ve istekle konu açan dostlarımızın konuları geride kaldı ki bi kaç kişi bu yüzden siteden ayrıldı.
2.Bu yazdığım neye yorumlanır bilmiyorum ama hiçkimse aklından çıkarmasın paylaşmak yardımcı olmak kopyala/yapıştırdan ibaret değildir...

Hocam peki o kopyala yapıştırlar olmasa nereye cevap yazacaz? Veya bilgileri nasıl öğrenecez? Herkes tek tek gördüğü haberi yazacak mı?

Ana sayfa haberlerimiz bile şuan için tam olarak bizim emeğimizle yazılmıyor. Ki bunu sorgulamadan forumda açılan konulara bunu irdelemek yanlış diye düşünüyorum. :box

POWER

POWER

Üye
İşte her görülen haber kopyala yapıştır olmaz...ok?

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İşte her görülen haber kopyala yapıştır olmaz...ok?

Her görülenle ne alakası var? Hadi ben yanıldım diyelim ayın üyesi seçiminde diğer 6-7 yönetici arkadaşta mı yanlış gördü veya siteyi yanlış takip etti?

SelmanTE

SelmanTE

Üye
P_O_W_E_R
dostum bu konuda bence yanlış düşünüyosun. Paylaşımda sınır olmaz. sonucunda maxicep te olmayan bişeyi bir üye başka forumdan ulup getirmişse o da paylaşımdır.
o siteye link verse bile... yani paylaşım konusunda kimse program yazmaz. ama kendi kullandığı veya başka sitelerden bulduğu programı paylaşabilir.
bence gereklidir de... neyse bu sitede kırgınlık olmasını hiçbirimiz istemeyiz...

bunlar benim görüşümdür...

iyi paylaşımlar...

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
eyvallah saolasın MiStA la VoLpE :spr

__Midas__

__Midas__

Üye
Hocam işlerim dolayısıyla siteye çok az uğrayabiliyorum,yeni gördüm desem yalan olmaz yani,
tebrikler bendende :yuru

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye

öcelikle fevkalade muazzam bir çalışma bir emek helal olsun sana haybeden ayın üyesi olmamışsın şuan senin paylaşımlarını konu başlıklarını inceliyor ve irdeliyorum. sunduğun konular paylaşımlar harikulade muhteşem helal olsun sana son 1 yıldır yani benim siteden ayrılmamdan sonraki en iyi paylaşımcısı sensin alper ayın üyesi değil son 1 yılın en iyi üye ve paylaşımcısısın.

emeğe saygısızlıkta ayın üyesi olursun birazcık saygın olsun adamın yaptığı tüm paylaşımlar muhteşem mükemmel hepside işe yarar sanki sen kendin mi paylaşımlarını o dan üretiyorsun bu kadar saygısızlık olmak ve maalesef yönetim bu adamım saygısızlığına sessiz kalmış muhteşem konular muhteşem harikulade paylaşımlar yapan bir üyeye söylediği yazdığı yoruma bakın paylaşım yapan adamlara bu şekilde cevap yazanlar sitede barındıkça paylaşımcıların paylaşım isteği kırılır yönetim dikkate alın. bir önceki ayın üyesi senmişsin sende paylaşımın p si yok benim eskiden yaptığım 1 günlük paylaşımı yapıp ayın üyesi olmuşsun haa sen o kadar paylaşım yaptın neden ayın üyesi olamadın dersen o zamanlar yeni yeni temalar animasyonlar konular çıkıyordu açık çoktu ve paylaşımda çoktu.şimdi bu paylaşım kıtlığında harika paylaşımlar yapan bir üyeye yazdığın şu yazıya bak. insan utanır önce kendi paylaşımlarına bak sonra yorum yap aslanım. ortada hiçbirşey kaldıki hepsi diğer birçok forumda var. teker teker açmış olduğun konuların hangi sitelerde olduğunun linkini verirdim ancak diğer üyelik gerektiren sitelerin yazılması yasak. kopyala yapıştır sen yapmışsın. neyse sözüm bundan ibaret.

tekrar tebrik ederim alper

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
şunuda belirtmekte fayda var alperenin yapmış olduğu harika paylaşımlar açmış olduğu konulara alperen ayın üyesi olmadan yorum yazan power nicki şahıs alperen ayın üyesi olduktan sonra mesaj yazmayı bırakmış paylaşımlarına yorum yazıp güzel paylaşım diyen birisinin cevaben yazmış olduğu tebrik etmeme sebebim diye yazdsığı şeyler ne kadar gercekçi kıskanc olmayın fesat olmayın çekememezlik yapmayın dönek olmayın erkek olun mert olun sözleirnin arkasında durun. paylaşımcı üyeleri siteden kaçırmayın negative nerdesin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt